Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lady Gaga zo základnej školy: Vlní sa a spieva sexi texty!

Mladučká Laura Montana ako Lady Gaga Zobraziť galériu (7)
Mladučká Laura Montana ako Lady Gaga (Zdroj: SITA)

BRAZÍLIA – Vrtí sa ako dospelá! Osemročná Laura Fontana si povedala, že z nej bude druhá Lady Gaga. Prebrala jej oufity, tance aj sexi texty – a výsledok je naozaj pozoruhodný. Nie je však na provokatívny imidž známej speváčky trošku primladá?!

Nadšenie aj znechutenie! Také boli pocity divákov pri sledovaní brazílskej šou „Qual e o Seu Talento“, obdoby programu Slovensko má talent. Malá Laura sa v ňom predviedla à la kontroverzná sexi speváčka Lady Gaga. Nechýbal jej silný majkap a obtiahnuté oblečenie, nie veľmi vhodné pre dievčatko druhej triedy na základnej škole.

„Vieš, že ťa chcem, vieš že ťa potrebujem...“ spievala a súčasne sa vlnila dievčinka v rytme piesne Bad Romance podľa svojho veľkého vzoru. Ktovie, na čo pri speve týchto slov malá Laura myslela. Žeby na svoju vysnívanú bábiku?

Osemročná Laura Montana ako Lady Gaga





Vystúpenie originálnej Lady Gaga



Hoci ani v tomto prípade sa všetkým ľuďom malá Lady Gaga veľmi nepozdáva, všetci štyria porotcovia ju ohodnotili kladne. Jej spev a tanec nie je najhorší, ale vďaka svojmu imidžu v niektorých okamihoch pripomínala skôr strašidelné dieťa z hororu.

Zdá sa, že Brazílčania si na malé dievčatká v úlohe dopelých žien v poslednom čase naozaj potrpia. Príkladom bola aj jedna z ústredných postáv karnevalu v Riu, sedemročná kráľovná samby Julia Lira. Práve ona mala byť symbolom karnevalu – nakoniec však mediálny záujem a divokú atmosféru nezvládla – po pár hodinách sa rozplakala a na čele sprievodu skončila!

Sedemročná brazílska tanečnica



Tento rok sa zrejme aj na Slovensku opäť dočkáme zábavnej šou založenej na talente súťažiacich, tentokrát však pôjde o česko-slovenský formát, tak ako v prípade poslednej Superstar. Ktovie, či sa podobná malá Lady Gaga neobjaví aj u nás!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu