Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čierno-žltá Lady Gaga: Ako dopravná značka!

Lady Gaga Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga

LONDÝN – Pozor, zákruta! To vyhlasuje Lady Gaga svojim outfitom do celého sveta. Najnovšie sa totiž pri obliekaní inšpiruje dopravnými značkami a žltú farbu si dokonca vyliala aj na polovicu hlavy. Výsledok je viac ako zaujímavý!

Pozor na Lady Gagu! Do celého sveta kričí svojím oblečením, že to s ňou nie je jednoduché. Prečo iné by si vybrala za vzor svojho outfitu práve značku upozorňujúcu na blížiacu sa zákrutu? Speváčka hitov Paparazzi a Bad Romance nezanedbala ani materiál, z ktorého si nechala šaty pripraviť. Latex, to je jej!

Topánky, ktoré si Lady Gaga obula dokazujú, že sa jej kolená pred fotoaparátmi neroztrasú. Na vysokánskych platformách a opätkoch by stačilo aj najmenšie zaváhanie, a mohla by skončiť na zemi! Pohľady však priťahovali aj speváčkine vlasy – žeby sa jej prihodila nejaká nehoda? Polovicu hlavy mala nechutne žltú a zbytok šedivo fialový. Výsledný dojem veru nestojí za veľa!

Lady Gaga sa momentálne v Anglicku neteší veľkej priazni svojich fanúšikov, práve naopak. Mnohí z nich sú rozčarovaní z vysokých cien jej koncertov. Zatiaľ čo pôvodne stáli lístky na Monsters Ball 27,50 až 35 libier, za májové a júnové koncerty si budú musieť fanúšikovia priplatiť. Lístky budú už totiž stáť dvojnásobok - 50 až 75 libier. Nečudo, že mnohí z tých, ktorí ju doteraz podporovalili kúpou CD či lístkov, sú sklamaní a nahnevaní. Žeby táto extravagantná dáma v honbe za peniazmi zabudla na svojich priaznivcov – svoje “malé monštrá”?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu