Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hablovičovej posledná Miss: Končím s tým!

Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (17)
Lucia Hablovičová

BRATISLAVA – So smútkom v hlase oznámila odchod! Bývalá modelka Lucia Hablovičová (32) dnes doobeda priznala, že končí na poste riaditeľky súťaže krásy Miss Slovensko. Z akého dôvodu sa rozhodla odstúpiť?

Bývalá modelka a moderátorka Lucia Hablovičová dnes na doobedňajšej tlačovke usporiadanej pri príležitosti blížiaceho sa finále súťaže Miss Slovensko oznámila, že po piatich rokoch opúšťa lukratívny post riaditeľky súťaže krásy.

Topky.sk zisťovali, prečo sa tak brunetka rozhodla. „Dôvodov je niekoľko. Riešila som to pomerne dlho. Toto rozhodnutie nebolo unáhlené. Mám pocit, že by som sa chcela v určitých veciach posunúť. Chcela by som sa venovať niečomu inému. Zhodnotila som si, že tú energia, čo vkladám do tohto projektu, keby som vkladala niekam inam, tak po mne zostane niečo zmysluplnejšie,“ prezradila Hablovičová.

Ako sme sa v súvislosti s jej odstúpením z funkcie dozvedeli, už má predstavu, čomu by sa chcela ďalej venovať. „Plánov mám niekoľko. Založila som Občianske združenie Svetluška. Týmto smerom by som sa chcela uberať. Uvidíme, čo mi život prinesie,“ povedala bývalá modelka, ktorá zatiaľ na svoju misskovskú funkciu nemá náhradu. 

Keďže ide o naozaj prekvapivý krok, chceli sme vedieť, či to náhodou nesúvisí s tým, že  by si chcela tridsaťdvaročná Lucia založiť rodinu. „Nie, zatiaľ nie,“ tvrdila brunetka, ktorá si teda 9. apríla vychutná súťaž krásy Miss Slovensko na poste riaditeľky poslednýkrát.

Sledujte TOPKY TV: Hablovičová o  svojom odchode, o favoritkách na Miss Slovensko 2010 i o svojej váhe.



hablovicova


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu