Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Finalistka Soňa Štefková bola online!

Soňa Štefková Zobraziť galériu (2)
Soňa Štefková

Soňa Štefková pochádza z malebného mestečka Myjava. Momentálne študuje na Fakulte masmediálnej komunikácie v Trnave. Pamätá si, že už ako malé dieťa bola veľký bojovník za spravodlivosť, aj keď jej „boj“ občas pripomínal známu postavičku rytiera Don Quijote de la Mancha.

Počas strednej školy hrávala v amatérskom divadle, písala poviedky. Najväčšou záľubou finalistky číslo trinásť je cestovanie a spoznávanie nových krajín. Je presvedčená, že to človeka nesmierne obohacuje a rozširuje obzory. Veľmi rada športuje, aj keď klasickému fitnesscentru sa zatiaľ „oblúkom vyhýba“. Baví ju skôr tanec, aerobic, plávanie, bicykel alebo korčuľovanie. Deti a zvieratá robia Sonin život krajším a šťastnejším.

Rozhovor

14:05:02 - otázka od: Peter Si veľmi pekná Ahoj Petko, dakujem :)

14:05:02 - otázka od: Zuzana Ahoj Soni ktorú kočku by si ty vybrala za MISS desaťročia. Ahoj Zuzanka, velmi sa mi paci posledna vitazka, Barborka Franekova.

14:05:02 - otázka od: Jana Si veľmi sympatická držím pršteky. Ahoj Janka, dakujem Ti velmi pekne :)

14:09:59 - otázka od: Paloma Ahoj načo sa najviac tešíš na finále? Ahoj Paloma, najviac sa tesim na zaver, ked uz zo mna odpadne nervozita :) A z disciplin asi na rozhovor, ak by som sa prebojovala do top 7 :)

14:09:59 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? Je ich viac. Korculovanie, plavanie, bicyklovanie, tenis.. Vo vseobecnosti rada sportujem vonku, na vzduchu, ale v poslednej dobe som si oblubila aj zumbu :)

14:13:34 - otázka od: Tajný ctiteľ Aký je muž tvojich snov? Muz mojich snov je pre mna momentalne priatel, teda rozumny, vtipny a charizmaticky clovek :)

14:13:34 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? Ahoj Jakub, nemam vyhraneny styl hudby, pocuvam takmer vsetko. Najviac mozno rock, funk a casto si pustam aj staru dobru pop-rockovu klasiku

14:14:07 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? Rozhodne leto :)

14:15:07 - otázka od: Roman Štadler Máš nejakú kamarátku vo 15? Ahoj Romanko, ano, mam ich tam viac, sme velmi dobry kolektiv

14:16:18 - otázka od: Dušan Vidím že si veľká milovníčka zvierat. Ano, uz odmalicka :)

14:19:02 - otázka od: Michal Máš nejakú obľúbenú dovolenkovú destináciu? Ahoj Misko, zatial sa mi najviac pacilo v juznej Azii, z miest San Francisco. Do buducnosti mam ale mnozstvo cestovatelskych snov, asi najviac ma laka Afrika, najma Kena, Tanzania, JAR a Viktoriine vodopady.

14:23:22 - otázka od: kik ahoj soni,ako stihas FMK? chodis na externe alebo interne? ktory predmet mas najradsej? dakujem za odpoved,si moja favoritka,snad vyhras:) Ahoj Kik, dakujem Ti velmi pekne :) Som denna studentka, ale mam individualny plan. V skole mi velmi vychadzaju v ustrety, studentov podporuju v ich aktivitach. Najradsej mam predmety ktore sa venuju komunikacii a filmu, ale rada som sa ucila aj pravo a teoriu masmedii.

14:25:16 - otázka od: Stieven Cim by ta chlap ocaril??? Pesnickou napr. od Jamesa Blunta a kyticou ruzy alebo super autom a plnou penazenkou??? Mne sa zda, ze v tejto dobe uz je vsetko na tej druhej strane ako na tej prvej co je niekedy skoda. Si pekna baba velmi sympaticka. Prajem ty vela stastia v dalsom zivote a pekny zvysok dna. Ahoj Stieven, moj chlap ma ocaril svojou osobnostou a vyzarovanim..Naozaj, uz od prveho stretnutia som citila, ze je to skvely clovek. Je vtipny, inteligentny a chapavy.

14:27:53 - otázka od: Dalibor Zdravím, dodatočne všetko naj ku včerajším meninám!:-) Prezraď, ako súťažiaca v súťaži Miss vie osláviť svoje meniny?!? Dakujem Ti krasne :) Pravdupovediac som velmi neoslavovala, kedze sme sa vcera vratili zo sustredenia a kedze som bola unavena, tak som ostala doma a vychutnavala si domacu pohodicku :)

14:28:15 - otázka od: Ivan Som presvedčený, že vyhráš! Držím palce, Sonička... Dakujem Ivko, si mily :)

14:30:15 - otázka od: Sisa Cau Sona! Co je podla teba pre zenu dolezitejsie: byt mudra, ci byt krasna?.. Btw, ty si oboje ;) Drzim palce!! Ahoj Siska, dakujem za kompliment :) Mudra alebo krasna? Tazka otazka, najlepsia je kombinacia oboch :))

14:31:19 - otázka od: zuza Bože to dokedy budete dávať online tie trápne finalistky? Dajte už niekoho zaujímavejšieho! Zuzi, neboj, po mne pridu uz len dve dievcata a potom Ta snad potesi uz niekto zaujimavejsi :)

14:32:30 - otázka od: Silvia Ahoj Sona, mas voci niecomu predsudky? Siska, myslim, ze som velmi tolerantny clovek, ale niekedy ma dokaze nahnevat ludska hlupost..

14:35:18 - otázka od: zdeno Ahoj Soni. Držím palce, dufam že vyhraš, maš taký atypický face,strašne zaujímavý a samozrejme sympatický. Máš slovenské korene? V akych reklamach si učinkovala? pozdravujem a drzim palce... Ahoj Zdenko, dakujem za podporu. Som Slovenka, v najblizsom rodokmeni nemam ziadnych zahranicnych pribuznych..Z reklam som robila napr Orange, Kenvelo alebo rakusky MediaMarkt

14:36:21 - otázka od: Tomáško Ahoj Soni... chodíš občas na prechádzky do starého mesta v Bratislave? prípadne niekam tam na kávičku? Ahoj Tomasko, ano chodim a velmi rada. Stare mesto ma pre mna kuzelnu atmosferu :)

14:38:11 - otázka od: meg kedze rada pomahas,v pripade vitazstva by sa asi sustredila na charitu-pomahala by si aj zvieratam? vsetci sa zameriavaju hlavne na deti a ludi a nepaci sa mi ze len preto,ze su to nemé tvory su velmi opominane. dik a drzim palce:) Ahoj Meg, urcite ano. Uz odmalicka som mala velmi rada zvierata a bola som velkou fanynkou Slobody zvierat :)

14:39:53 - otázka od: Marta Dobry den, máte domáce zvieratko? Prosím, pošlite mi autogram do mojej zbierky na adresu: Marta Bullová, THK 20, 974 01 Banská Bystrica Dobry den, momentalne nie, ale kedysi som mala psicka, ktory bol pre mna najuzasnejsi na svete..V buducnosti si tuzim adoptovat psika z utulku, mam slubene, ze tak mozem urobit po statniciach :)

14:43:18 - otázka od: Otec Stanislav Aké máš plány do budúcnosti? Ahoj, v blizkej buducnosti chcem hlavne dostudovat VS a popritom vyuzit vsetky moznosti, ktore mi status studentky prinasa- cestovanie, modeling, ziskavanie pracovnych skusenosti..Neskor by som sa chcela venovat asi produkcii, ale laka ma aj socialna sfera, tak uvidime..

14:44:55 - otázka od: Karci22211 Ako vidíš svoje šance vo finále? Ahoj Karci, zatial sa snazim prilis sa tym nezaoberat a nezatazovat, aby som potom nebola sklamana

14:48:10 - otázka od: Ivan Šandor Nechcela by si byť herečkou? Ahoj Ivan, herectvo je krasne povolanie, ale aj narocne a casto nedocenene.. Nas trh je maly a mame mnozstvo vybornych hercov..Je tazke sa uplatnit. Kedysi som ale hravala v amaterskom divadle a velmi ma to bavilo :)

14:49:43 - otázka od: Natalia Ahoj, čo by si chcela v živote dosiahnut? Aky je tvoj najväčši sen? Natalka, moj najvacsi sen je byt zdravou, lebo uz som sa velakrat presvedcila o tom, ze to je to najdolezitejsie..A chcem byt dobry clovek, zit tak aby som sa nemusela za seba hanbit

14:51:11 - otázka od: Tomba la Bomba Ako vnímaš okolie svojho rodného mesta? napríklad Trenčín, navštevuješ niekedy aj takéto domáce destinácie? Myjava a okolie je nadherne..Vzdy ked pridem z BA, kde momentalne zijem nacerpam tu novu, pozitivnu energiu. No a Trencin je moja srdcovka, stravila som tu velku cast svojej mladosti a rada sa tam vraciam :)

14:52:02 - otázka od: Juraj Ahoj, ja som tiež z Myjavy a veľmi ti držím palce, dúfam, že im to tam poriadne ukážeš. Prajem pekný deň Ahoj Juraj, Myjava rocks! :)

14:53:15 - otázka od: CuriousCat Ahoj! Ak by ti ponukli ulohu vo filme s tym, ze si mozes zahrat koho len chces, aku postavu by si si vybrala? Fuuu..Velmi tazka otazka..Je mnozstvo osobnosti, ktore su inspirativne a bola by pre mna cest zahrat si ich.

14:54:27 - otázka od: sprostak ahoj sonicka. si moja favoritka, aku hudbu mas rada? Ahoj sprostak :-) mam rada vsetko, co je dobre a pocuvam aj vela slovenskej hudby ;)

14:56:41 - otázka od: michal ahoj Soňa,,,,vezmeš si ma? :)))))) Michal, Michal..Tak teraz neviem, ty si tusim zastanca polygamie, ked tak citam ostatne online rozhovory.. :) kazdopadne ta asi sklamem, lebo uz som sa slubila inde :)

14:57:57 - otázka od: Eva Ahoj Soni, máš súrodencov? Ahoj Evi, mam mladsi sestru (16) ktora je uplne zlaticko.. aj ked sme uplne ine, je vela veci, ktore nas spajaju a je neodskriepitelne, ze sme jedna krv :)

15:00:29 - otázka od: Daniel Ahoj...Ako vnimaš celú miss je to asi velmi narocne sa na to pripravit hmm? Ahoj. Nepovedala by som, ze je to velmi narocne, urcite sa to da zvladnut :) Tazke to ma skor stab, ja ako finalistka si sutaz zatial velmi uzivam, nasavam nove zazitky a skusenosti :)

15:03:21 - otázka od: miska Soni, ako by si vyuzila titul, keby si vyhrala? nemyslim, len z modelkovskej stranky, ale z tej ludskej. dakujem a drzim palce :) Ahoj Miska, urcite by som sa snazila vyuzit titul na podporu dobrych veci, charity. Priblizit ludom moznosti ako sa da pomoct

15:03:55 - otázka od: miska som rada, ze mame vo finale dievcinu ako ty, vyborne vyzeras, vies sa vyjadrovta, mas spravne nazory a mas drobe srdce. dufam, ze vyhras( v prvej trojke budes urcite! bol by hriech keby nie) Dakujem krasne!!

15:05:59 - otázka od: peter Ahoj Soni. kto alebo co je pre Teba v zivote najvacsim stastim a co by si dala v rebricku hodnot na prve tri miesta? Vela stastia v sutazi. Najvacsim stastim je pre mna rodina a priatel. A uvedomujem si to najma v chvilach ked som od nich odlucena..Prve miesto by obsadilo urcite zdravie-moje aj mojich blizkych, potom laska a nakoniec celkova zivotna spokojnost :)

15:08:21 - otázka od: Klara z Poltara Ahoj si moja favoritka,tak snad spravodlivost zvitazi. Mna by zaujimalo,ake su pripravy na show v zakulisii, teda konkretne budete mat kazda svoju vizazistku, ci bude viac bab malovat jedna? Dakujem :) Ahoj Klarka, dakujem. Mame dve vizazistky- Lenku Soosovu a Katku Kmecovu, ktore su velmi sikovne, take vizazistky-kuzelnicky :) vzdy ked sa zbadam v zrkadle, skladam pred nimi pomyselny klobuk y hlavy

15:09:36 - otázka od: Lucia ahoj, chcem sa ťa spýtať bez ktorých materiálnych vecí si nevieš predstaviť život a ako moc rčíš na mobile? :) si zaujímavý typ, hlasovala som za teba ako MISS Internet Hm..Asi bez mobilu a I Podu alebo ineho prehravaca hudby.. K srdcu mi prirastol aj notebook. Dakujem za hlas :)

15:10:24 - otázka od: Andrea Majtánová Ahoj Sonii, nedá mi ti sem nenapísať :)) už sa tešíme na finále, už čoskoro ,že? máš busy tento týžden, posledné nácviky a tak .. verím, že naša myjava sa bude v deň "D" veľmi tešiť a všetci ti prajeme, aby si zvíťazila.. Budeme ťa povzbudzovať cez telku, držíme ti palčeky, susedka moja krásna, cmuuky :)* Juuuj Adik, dakujem krasne, si poklad! Strasne davno som ta nevidela, dufam, ze sa mas dobre a vsetko ok :0)

15:12:22 - otázka od: miska ahoj sonka, mas super postavu. smiem sa spytat, ci si musela schudnut alebo si od prirody dokonala? :) musela si aj dietovat? co je tvoje najoblubenejsie jedlo?a mohla by si mi prosim poradit, co mam robit aby som bola vo fomre a ty? (cvicenie, strava a tak)dakujem a drzim paleeec Ahoj, dakujem. Bohuzial nie som jednou z dievcat, ktore maju dokonale telo od prirody, ale rozhodne sa ani netrapim dietami. Som velky gurman a ked som hladna som nervozna, takze papat sa musi :) Odporucam kombinaciu zdraveho jedla a pohybu, u mna zatial funguje :)

15:13:25 - otázka od: Alenka Ahoj Sonička, chcem sa spýtať, aký je tvoj najobľúbenejší podnik na Myjave, dúfam, že ťa tam raz stretnem :-) Ahoj, v poslednej dobe som si oblubila hotel Stefanik, v lete Trnovce, ale z nostalgie nedam dopustit ani na stary dobry Cross :)

15:14:31 - otázka od: mirka sonka, co hovoris na to,ze ta prirovnavaju k angeline jolie? uz si si zvyla? kedy a kto bol prvy prirovnavatel? drzim palce Ahoj, je to pre mna obrovsky kompliment, Angelina je nadherna zena a myslim, ze aj silna osobnost.

15:16:29 - otázka od: ivan sona, malujes sa aj v privatnom zivote? vies sa sama nalicit? postrehla si uz nejake triky od vizazistiek? vyhraj! Ivko, normalne sa nemalujem, vacsinou len vstanem a idem kedze som velky spac :) Ani malovat sa velmi neviem, aj ked zaklad urcite zvladam :)

15:17:05 - otázka od: lenka ahoj,chodievas na letne festivaly? Ano, velmi rada. Paci sa mi najma na Pohode

15:18:37 - otázka od: petka soni co najradsej nosis? celkovy outfit Ahoj Petka, najradsej mam rifle a tricko, v lete saty. z topanok cizmy a zabky..hlavne nech je to pohodlne :)

15:19:56 - otázka od: Rišo Prajem pekný dník, ta posledná sexi foto z výstrihom , ti sekne len mi vadí že ešte nie si ani vítazka a už si dost afektovaná Si pekná len to nepreháňaj. Páčiš sa mi a rad by som ta videl skromnejšiu , -ber to ako radu- držím ti palce a verím že vyhráš!! uťčite na to maš!posielam ti hlasy v sms hlasovaní!!to si bud istá že máš velkú podporu! Vyhráš! Ahoj Risko, dakujem za nazor.. Nemyslim si, ze som afektovana a mrzi ma, ze tak na Teba posobim..

15:21:23 - otázka od: evca ahoj, myslis si, z emoze ist do miss dievca s celulitidou? aky mas k tomu postoj? a co medzera medzi zubami? Ahoj, na celulitide rozhodne treba zapracovat, ale myslim, ze dolezita je najma celkova sumernost postavy..Medzierka medzi zubami je podla mna mile, niekomu naozaj pristane

15:21:57 - otázka od: Daniel Dangl Ahoj neskočíme na kávičku? Ahoj, nechajme to na osud..Mozno sa niekedy stretneme.. :)

15:23:26 - otázka od: erik ahoj, mas pekne vlasy, teda vacsina z vas. museli ti farbit, alebo strihat? Ahoj Erik, troska ma ostrihali a dali mi farbu podobnu mojej vlastnej. Ziadne velke upravy, iba male zlepsenie :)

15:25:06 - otázka od: katka Ahoj, aký make-up používaš ked si taká pekná? Ahoj Katka :) vacsinou make-up nepouzivam vobec, ale oblubila som si Max Factor

15:26:18 - otázka od: lea sonka, komu z 12 by si najviac dopriala vitaztvo a preco? dufam z evyhras ty :) podla mna vobec nie si afektovana! afektacky su tam ine ale ty sa vies vyjadrit a si prirodzena Dakujem Lei :) Vitazstvo by som dopriala viacerym babam, najviac mozno Matke Davidovej alebo Dominike Ongalovej

15:27:09 - otázka od: Daniel Ahoj...Chodievas aj do Žiliny,pacia sa ti kysuce? Ahoj, v Ziline som bola zoparkrat, Kysuce su podla mna jednou z pych Slovenska :)

15:28:43 - otázka od: Peter Ahoj si pekná Ahoj Peter, dakujem Ti. A dakujem aj Vam ostatnym za mile otazky a prijemne popoludnie. Zelam este krasny den :-)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu