Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rozpoltený Batthyány: Skončí na psychiatrii?

Peter Batthyány ako Trúde, Banán a Márgit. Zobraziť galériu (9)
Peter Batthyány ako Trúde, Banán a Márgit.

BRATISLAVA – Má to ťažké! Peter Batthyány (43) už takmer nevie, kto vlastne je. V seriáli Mafstory nehrá len Banánka a jeho mamu Márgit, ale pribudla mu tam aj tretia postava! Ako sa s tým herec vyrovnáva?

Tak toto je už schizofrénia na druhú! Peter Batthyány je totiž najnovšie nie rozdvojená, ale roztrojená osobnosť. Za všetko môže seriál Mafstory, kde mu k Banánovi a tete Márgit pribudla ďalšia postava.

V dnešnej časti sa odprezentuje aj ako Trúde. Tá na rozdiel od svojej sestry Márgit neobľubuje čiernu farbu, ale červenú. Problém ale je, či naozaj existujú dve sestry, alebo si Banánova mama iba niečo namýšľa a prezlieka sa do iných šiat. „Molnárovci sú presvedčení, že Márgit trpí schizofréniou a rozhodnú sa ju umiestniť do liečebne v Pezinku,“ dozvedeli sme sa od Kataríny Noskovej z PR oddelenia televízie Joj.

Otázne je, ako to všetko pôsobí na predstaviteľa troch postáv Petra Batthyányho. Okrem Mafstory totiž nakrúca aj Profesionálov, kde hrá zas úplne odlišného šéfa policajnej stanice a navyše trénuje aj choreografie na Showdance. Nebojí sa, že aj on raz skončí na psychiatrii? „To nie. Ja si to ani príliš neuvedomujem, že som každú chvíľu niekto iný. Teda, až na to prezliekanie,“ povedal nám herec.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu