Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pridrahý Banán: Batthyány sa vyvážal v helikoptére!

Banánova podobizeň už stojí vo Veľkom Mederi. Zobraziť galériu (14)
Banánova podobizeň už stojí vo Veľkom Mederi.

BRATISLAVA – Socha mafiána Banána už stojí na svojom mieste vo Veľkom Mederi. Peter Batthyány (43) sa na utorkové vztyčovanie svojho odliatku v životnej veľkosti doviezol vo veľkom štýle – v helikoptére.

Nešetria na ňom! Televízia Joj s nadšením podporila myšlienku, aby vo Veľkom Mederi stála socha mafiána Banána zo sitkomu Mafstory. Televízna rodinka Molnárovcov, do ktorej patrí pravá ruka bossa Aliho Krasňanského, totiž býva práve v Mederi.

Táto paráda však vôbec nebola lacná. Podľa našich zistení socha stála 3000 eur a na jej slávnostné odhalenie hlavný hrdina Peter Batthyány spolu so svojim šéfom Alim – Petrom Sklárom doslova prileteli. A prenajatie helikoptéry stojí peknú sumičku. Zvyšku mafiánskej rodiny boli zas dopriate luxusné limuzíny. Dúfajme teda, že sochu čoskoro nezničia nejakí vandali a všetky peniaze tým nevyjdú nazmar.

 

Pozrite si fotografie zo slávnostného odhaľovania sochy. Nájdete ich v našej GALÉRII!

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu