Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mafián Batthyány: Nátlak a vyhrážky!

Peter Batthyány Zobraziť galériu (5)
Peter Batthyány

BRATISLAVA – Zachutili mu mafiánske spôsoby! Peter Batthyány (42) už niekoľko rokov stvárňuje na obrazovkách televízie Joj Banána, pravú ruku bossa veľkomederského podsvetia. A najnovšie sa ľuďom začal vyhrážať násilníckymi praktikami!

Peter Batthyány sa už nálepky mafiána tak ľahko nezbaví. Nehrá totiž len seriálového Banána, ale najnovšie stvárnil mafiána aj v snímke BratislavaFilm, ktorý má premiéru už dnes. Nás v súvislosti s tým zaujali reklamné pútače k tomuto filmu. Z veľkých bilboardov sa totiž usmieva práve Batthyány. Ale veta vedľa jeho tváre trochu zamrazí. „Ak nedojdeš na BratislavaFilm, nedojdeš už nikde,“ vyhráža sa Batthyány.

Nás zaujímalo, ako sa herec stotožnil s takýmto pútačom, ktorý pripomína mafiánske praktiky. „Ja si myslím, že je to aktuálne na Slovensku – ľudia sa tu tak proste bavia,“ tvrdí Batthyány. „Ani moji známi to nechápu zle, veď ten môj výrok a k tomu usmiaty ksicht. To je taký čajíček,“ dodal.

Podľa oficiálneho reklamného videa by práve Batthyányho mafián mohol byť hlavnou hviezdou filmu, keďže jeho meno tam odznie prvé. Najmedializovanejšia však bola v súvislosti s týmto filmom Zuzana Fialová, ktorá hrá drogovo závislú prostitútku. „Ja by som tiež spomenul skôr Zuzanu Fialovú, Janka Kronera a Roba Rotha. To bez debaty... Potom sú tam ďalší ľudia a až potom niekde vzadu ja,“ povedal nám skromne Batthyány.

Sledujte TopkyTV: Teaser k filmu BratislavaFilm.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu