Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Batthyány a jeho sexice: Celé dni čumí na tieto prsia!

Peter Batthyány v novej Banánovej izbe. Zobraziť galériu (3)
Peter Batthyány v novej Banánovej izbe.

BRATISLAVA – Nezdá sa! Peter Batthyány (43) má novú izbu s veľmi zaujímavou výzdobou. Stenu aj poličku mu „okupujú“ polonahé slečny s príťažlivými prednosťami.

Páčia sa mu obnažené sexice! Peter Batthyány patrí vďaka seriálu Mafstory k najznámejším "mafiánom" na Slovensku. V jojkárskom sitkome stvárňuje postavu Banána. Ten najnovšie „vyfasoval“ úplne novú izbu. A zariadená je naozaj podľa mafiánskeho vkusu. Stenu totiž zdobí obrovský plagát polonahej blondínky, pričom ďalšia slečna s odhalenými prsiami vábi z nočného stolíku.

Boli sme preto zvedaví, ako je Batthyány s takýmto hniezdočkom spokojný. „V izbe sa mi veľmi páči, všetko som si navrhol sám. Tak, aby mi bolo dobre. Preto tam mám z každého rožku trošku: umenie – jeleňa a holé baby, kultúru – obľúbenú maďarskú kapelu Omega... spomienky a vystuženú posteľ na všetky polohy,“ odpovedal nám so svojím typickým humorom.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, Banán v seriáli vymení aj partnerku. Namiesto fiktívnej Bejátky príde do deja reálna Marianna. Tú budete môcť vidieť na jojkárskej obrazovke už dnes večer.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu