Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Víťazky Amenová a Kiková: Najprv ukázali prsia, potom zhrabli tituly!

Hana Kiková a Anna Amenová. Zobraziť galériu (10)
Hana Kiková a Anna Amenová.

BRATISLAVA – Čaro nechceného! Anna Amenová (25) a Hana Kiková (19) pri fotografovaní propagačných materiálov do súťaže Miss Universe SR 2010 ukázali pred objektívom viac, ako ostatné dievčatá. Zaujímavé je, že sa im táto sexi reklama oplatila. Obe totiž získali počas nedeľného galavečera významné ocenenia. Anna sa stala absolútnou víťazkou, Hana druhou vicemiss.

Sú naozaj príťažlivé! Svoje prednosti ukázali Anna Amenová a Hana Kiková už počas sústredenia finálovej dvanástky. V tom čase totiž absolvovali fotografovanie, ktoré sa neobišlo bez pikantných detailov.

Anna totiž „vyfasovala“ plavky, ktoré dokonale obkresľovali jej prednosti. Keď sa však uvoľnila pri rozhovore s ostatnými kolegyňami, plavky prestali kopírovať jej prsia a poskytli výhľad do jej výstrihu.

To však nie je všetko. Na minulotýždňovej tlačovej konferencii zase dostala tak priesvitné šaty, že poskytla ešte lepší prehľad o tom, čo bežne skrýva v podprsenke.

Hana Kiková si zas pri fotení nevšimla, že sa jej bradavka derie na verejnosť. Našťastie, plavky sa posunuli len o minimálny kúsok a situácia bola zachránená.

Zaujímavé na tom všetkom je, že práve dievčatá, ktoré zažili tieto sexi príhody, predvčerom bodovali pri voľbe kráľovnej krásy. Hana Kiková sa stala II. vicemiss, Anna Amenová absolútnou víťazkou Miss Universe 2010.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu