Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyprsená Lakatošová: Takýmto dekoltom sa pýši!

Silvia Lakatošová Zobraziť galériu (5)
Silvia Lakatošová

BRATISLAVA – Výstrih, ako sa patrí! Riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová (37) sa na nedeľňajšiu voľbu kráľovnej krásy poriadne vyparádila. Pohľady prítomných hostí pútala dlhou farebnou róbou, ktorá zvýrazňovala jej bujné poprsie.

Silvia Lakatošová sa v nedeľu večer ukázala na prenose Miss Universe SR v splývavých dlhých šatách. Jej štíhla postava v nich síce tak trochu zanikala, ale namiesto toho podčiarkla róba tmavovláskin plný dekolt. 

Hoci nemala riaditeľka súťaže krásy nikdy problém ukázať svoje bujné poprsie v dráždivom výstrihu, tento rok jej v porovnaní s tým minulým akoby vnady opäť podrástli. Viacerí prítomní hostia na akcii si dokonca pošepkávali, že sa im zdá, že má Silvia prsia chirurgicky upravené. Vraj pôsobia oveľa pevnejšie a formovanejšie.

„To bolo podprsenkou,“ odvetila Silvia, ktorá na tému plastík nebola príliš zhovorčivá. O čom však nemala problém hovoriť, boli jej farebné šaty. „Látka je z hodvábu, ktorý som vyberala spoločne so svojou kamarátkou - návrhárkou vo Viedni,“ pochválila sa Lakatošová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu