Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jacksonovi bodyguardi prehovorili: Užíval si na zadnom sedadle!

Michael Jackson Zobraziť galériu (7)
Michael Jackson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – A je to vonku! Spevák Michael Jackson sa podľa svojich ochrankárov ničím nelíšil od normálnych mužov a rád si užil s peknou ženou. Zdá sa, že meno popového kráľa bude posmrtne očistené od pedofilných ohováračiek!

Miloval dospelé ženy, nie malých chlapcov! Osobní strážcovia, ktorí sa pohybovali v Jacksonovom najbližšom okolí niekoľko rokov, odhalili pravdu o jeho súkromí. „Boli sme okolo neho dosť dlho na to aby sme vedeli, že je pravý muž,“ povedal Bill Whitfield. „Mal rovnaké predstavy o ženách ako my. Mal milenky. V autách, ktoré sme mali bol medzi vodičom a zadným sedadlom záves, takže sme nemohli vidieť dozadu. Rozprávali sa...mohli ste počuť bozkávanie,“ prezradil druhý z bodyguardov, Mike Garcia.

Paradox je, že Jackson bol viackrát obvinený zo zneužívania malých chlapcov. Prvý spor v deväťdesiatych rokoch skočil mimosúdnym vyrovnaním. Niet sa čo čudovať, keď rodine údajnej obete zaplatil mastných 22 miliónov dolárov! Pred piatimi rokmi bol obvinený opäť, súd ho však oslobodil. A dnes jeho najbližší tvrdia, že bol chlap ako sa patrí! Žeby jeho údajné „nemravné hrátky“ s deťmi boli naozaj len výmyslom?

Osobní strážcovia pred kamerami spomenuli aj výborný vzťah kráľa popu k svojim deťom. S Princom Michaelom, dcérou Paris a Princom Michaelom II. mal vraj vynikajúci vzťah. Deti stále opakovali, ako veľmi svojho slávneho otecka ľúbia. „Boli ako štyria parťáci,“ skonštatoval Garcia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu