Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zmenená Kristina: Z lesožienky romantická víla!

Speváčka Kristina Zobraziť galériu (5)
Speváčka Kristina

BRATISLAVA – Zlepšila si vizáž! Speváčka Kristina (23), ktorá zvíťazila v slovenskom finále Eurovision Song Contest 2010, sa s novým imidžom predstavila na finále Miss Universe SR. Na javisko vybehla „iná Kristina“, než na akú sme boli doteraz zvyknutí.

Kristína Peláková, ktorá pôjde vďaka skladbe Horehronie onedlho reprezentovať Slovensko do nórskeho Osla, sa pred pár dňami predstavila na pódiu Miss Universe SR. Tentokrát však vyvolala so svojou skladbou ešte väčšie nadšenie. Na pódiu sa totiž objavila úplne iná žena! Klasický zelený kostým lesožienky nechala speváčka doma a stala sa z nej romantická víla. „To snáď nie je ani ona!“ pošepkávali si mnohí prítomní diváci, keď ju zbadali na pódiu.

V sexi šatách telovej farby, ktoré obopínali jej štíhlu postavu, bolo konečne vidieť aj jej ženskú tvár. Outfit doplnila romantickými kučerami, ktoré sa jej nesmierne hodili. To potvrdil aj odborník – stylista Ivan Bednárik: „Voľná vlnitá hriva jej veľmi pristane, plus čierne oči a sexi šatôčky... Konečne aj vyzerá na 23.“

Celý komplet pôsobil ako utkaný z prírodného materiálu, čo evokovalo Horehronie. Ako nám priznal speváčkin manažér Braňo Jančich, nie je vylúčené, že v takomto outfite pôjde Kristina reprezentovať Slovensko do Osla. Nechajme sa teda prekvapiť, akým oblečením zaujme rodáčka zo Svidníka v európskych kolách pesničkovej súťaže.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu