Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trapasy na Miss Universe SR: Hanbiť sa môže aj Lakatošová!

Trapasy na Miss Universe Zobraziť galériu (7)
Trapasy na Miss Universe

BRATISLAVA – Okamihy bez lesku! Nedeľná veľkolepá voľba kráľovnej krásy sa nezaobišla bez vtipných, či trápnych okamihov. Silvia Lakatošová (37) si priamo na pódiu čistila jazyk, novej Miss Universe SR 2010 Anne Amenovej (25) hneď po dekorovaní spadla korunka a vzápätí na všetkých vystrčila svoj zadok.

Trapasy na Miss Universe
Zobraziť galériu (7)
Anna Amenová – spadnutá korunka
Nová Miss Universe SR nezačala kraľovanie najšťastnejšie. Ako je už pri tejto súťaži zvykom, dekorovanie víťaziek prebieha tak rýchlo, akoby šlo o závod. Nemožno sa potom čudovať, že kráľovné krásy si ešte pred fotením musia naprávať narýchlo nasadenú korunku. Anne Amenovej dokonca z hlavy spadla úplne!
Trapasy na Miss Universe
Zobraziť galériu (7)
Anna Amenová – ukázala zadok
Víťazka nielen podľa krásy, ale aj počtu trapasov. Keď sa totiž Anna obrátila hľadisku chrbtom, aby si navzájom so svojimi konkurentkami zablahoželali, ukázala všetkým svoje pozadie. Pri nasadzovaní šerpy sa jej totiž šaty posunuli a odhalili jej zadok. Blondínka si to však uvedomila, rýchlo rukou zašmátrala na tých správnych miestach, aby dala všetko do poriadku.
Trapasy na Miss Universe
Zobraziť galériu (7)
Silvia Lakatošová – čistenie jazyka v priamom prenose
Žeby niečo lietalo vo vzduchu?! Tesne pred dekorovaním novej Miss Universe SR zistila riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová, že sa na jej jazyku nachádza čosi, čo tam nepatrí. Narýchlo preto vyplazila jazyk a dala sa do odstraňovania nežiaduceho elementu.
Trapasy na Miss Universe
Zobraziť galériu (7)
Hana Kiková – pokrútená ako paragraf
Gymnastka sa nezaprie! Pri promenáde v koktailových šatách predviedla Hana Kiková postoj, ktorý ju určite choreograf missiek nenaučil. Nohy nielen prekrížila, ale ešte aj obrátila špičky k sebe. A ustála to!
Trapasy na Miss Universe
Zobraziť galériu (7)
Timea Szabóová – malé topánky
Takmer bosonohá princezná! Timea Szabóová predviedla vo voľnej disciplíne bezchybný spoločenský tanec, ale v malých topánkach zrejme trochu trpela. Keď sa totiž pozorne zahľadíte na jej nohy, zistíte, že podrážka topánok končí príliš skoro a Timeine prsty poriadne prečnievajú na podlahu. Tento jej prešľap však nebol počas večera jediný. Hneď v úvode večera sa finalistke podaril malý trapas, keď tvrdila, že sa modelingu venuje od piatich rokov – na mysli mala však atletiku, ktorú naozaj robí od detstva.
Trapasy na Miss Universe
Zobraziť galériu (7)

Lucia Ivaňová – tvrdé pristátie
Aj Lucia si do voľnej disciplíny zvolila tanec a temperamentná „latina“ jej naozaj sadla. Bohužiaľ, jej partner na ňu príliš veľký pozor nedával. V závere vystúpenia sa totiž pri zdvíhačke trochu zapotácal a pri následnom spustení Lucie k zemi ju nepridržal. Finalistka tak poriadne tvrdo dopadla na podlahu. Klaňačku však zvládla s úsmevom. Pozrite si video.

Sledujte TopkyTV: Luciu Ivaňovú jej tanečník nešetril.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu