Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Lakatošová: Pred rokmi takáto plochá... A teraz? Nevie, čo s prsiami!

Silvia Lakatošová kedysi a dnes. Zobraziť galériu (5)
Silvia Lakatošová kedysi a dnes.

BRATISLAVA – Riadne jej narástli! Silvia Lakatošová (37) predviedla uplynulú nedeľu dekolt, za ktorý by sa nemusela hanbiť ani žiadna playmate. Riaditeľka súťaže Miss Universe SR sa síce od plastiky dištancuje, no topky.sk získali fotografie z roku 1993, na ktorých je Silvia ako Miss Českej a Slovenskej republiky takmer úplne plochá!

Viditeľne iná! Silvia Lakatošová prešla poriadnou zmenou od čias, kedy bola misskou. A najzreteľnejšie je to v oblasti hrudníka! Ten akoby sa jej za posledných 17 rokov riadne nafúkol. V roku 1993, kedy titul získala, mala pritom táto tmavovláska už devätnásť rokov. Čisto vývojové zmeny to teda asi nebudú.

Exmissku mohlo zmeniť aj materstvo. Prsia sa však najčastejšie zväčšia len v čase dojčenia bábätka. Neskôr sa zvyknú vrátiť do pôvodnej veľkosti. Navyše, detské sanie obvykle prednosti mamičky takzvane „vyťahá“. Máloktorá žena sa po pôrode a dojčení môže pýšiť takým tvarom a takou pevnosťou pŕs, aké predviedla Lakatošová na nedeľnej voľbe Miss Universe SR 2010.

Preto je zrejme najlogickejším vysvetlením plastická operácia. Tú však riaditeľka súťaže krásy nikdy nepriznala. A nechcela sa na túto tému rozprávať ani teraz. „To bolo podprsenkou,“ povedala topkám, keď sme sa jej spýtali, čo bolo príčinou jej nedeľňajšieho bujného dekoltu. Nuž, posúďte sami! Svoj názor môžete vyjadriť v ankete pod článkom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu