Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Lakatošová na klinike: Necháva sa rozmaznávať ako Madonna!

Silvia Lakatošová na klinike estetickej chirurgie Zobraziť galériu (10)
Silvia Lakatošová na klinike estetickej chirurgie

BRATISLAVA – Udržuje sa vo forme! Keďže sa šéfka súťaže Miss Universe Silvia Lakatošová neustále stretáva s krásnymi ženami, musí byť aj ona tip-top. My sme zistili, že si svoju vizáž zveľaďuje podobne ako kráľovná popu Madonna.

Silvia Lakatošová na nechala hýčkať na klinike estetickej chirurgie. Ako bývalá modelka prezradila, svoju vizáž zveruje do rúk odborníkom. „Takéto služby využívam vždy sezónne. To znamená po lete, pred zimou a po nej. Čiže tak šesť až sedem krát do roka. Pokožka vtedy potrebuje revitalizovať,“ prezradila topkám Lakatošová.

Najnovšie išla na zákrok, ktorý je vo svete absolútnou novinkou a otestovala ho aj speváčka Madonna. Ide o tzv. rádiomezolift, kedy lekár ošetruje pokožku na tvári. „Najprv sa odstránia odumreté bunky, vďaka čomu sa pripraví k prieniku vitamínov. Tie sa následné vtláčajú do kože pomocou sondy,“ dozvedáme sa od doktorky Adriany Tomekovej, ktorá už vo svojom salóne skrášlila nejednu známu osobnosť.

„Táto metóda je veľmi príjemná a bezbolestná. Aplikuje sa bez ihiel,“ pochvaľovala si približne dvadsaťminútový zákrok Silvia Lakatošová. Tá sa nedávno vrátila z Bahám zo súťaže Miss Universe, kde súťažila jej zverenkyňa Denisa Mendrejová. Silvia teda dopriala svojej pokožke vytúžený oddych potom, ako bola jej pokožka vysušená a vystavená veľkej dávke slnečných lúčov.

Sledujte TOPKY TV: Silvia Lakatošová podstupuje skrášľujúci zákrok.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu