Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lakatošovej lákadlá: Bradavky a sprej na chudnutie!

Silvia Lakatošová - jej trčiace bradavky a zázračný sprej. Zobraziť galériu (8)
Silvia Lakatošová - jej trčiace bradavky a zázračný sprej.

BRATISLAVA – Vie, ako zaujať! Riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová (36) predviedla na tlačovej konferencii k nadchádzajúcemu ročníku súťaže krásy svoje vztýčené bradavky. A nielen to. Pred všetkými prítomnými si do úst nastriekala zázračný sprej na chudnutie.

Stále príťažlivá! Silvia Lakatošová sa snaží v ničom nezostávať za svojimi mladými zverenkyňami. Často ukazuje, že ešte nepatrí do starého železa. Aj na tlačovú konferenciu k Miss Universe SR 2010 si obliekla mierne provokujúci model.

Modré šaty síce odhaľujú len rameno svojej nositeľky, no nehodí sa pod ne podprsenka. A práve preto sa Silvii pod látkou rysovali vztýčené bradavky.

No to nebolo všetko, čím brunetka zaujala. Podľa fotografií by sa mohlo zdať, že priamo pred novinármi vykonávala ústnu hygienu. Je to však inak! Silvia predviedla sprej na chudnutie, ktorý by mal pomôcť vybraným finalistkám zhodiť do priameho prenosu nejaké to kilo. Nechajme sa prekvapiť, či to bude fungovať. Kastingy na Miss Universe 2010 začínajú už v pondelok v Prešove.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu