Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Miss podľa Lakatošovej: Minisukne a vykúkajúce bradavky!

Silvia Lakatošová a finalistky miss s presvitajúcimi bradavkami. Zobraziť galériu (30)
Silvia Lakatošová a finalistky miss s presvitajúcimi bradavkami.

BRATISLAVA – V priesvitných minišatách ukazovali sexi postavičky! Finalistky Miss Universe SR sa na včerajšej tlačovej konferencii predviedli pred novinármi v pekne odvážnych outfitoch! Tie totiž neodhaľovali iba ich sexi nohy, ale aj bradavky.

Dvanásť krásnych dievčat, ktoré sa už túto nedeľu pobijú o korunku krásy, sa včera postavili pred novinárov. A to z dôvodu, aby zástupcovia médií zvolili tzv. Miss Media. Víťazkou sa stala súťažiaca s číslom 6. - Jana Mutňanská. Informovali sme vás o tom TU! 

Na tlačovke sme však nevideli iba ženskú krásu, ale aj provokatívne oblečenie. Dievčatá sa totiž predstavili v krátkych minišatách, v ktorých odhalili sexi dlhé nohy. Štvorica najodvážnejších z nich si dokonca nedala ani spodnú bielizeň. A tak si prítomní hostia mohli vychutnať pohľad na ich trčiace bradavky presvitajúce spod šiat. Najodvážnejší outfit mala súťažiaca s číslom päť - Anna Amenová. Môžete sa o tom presvedčiť TU!

Treba tiež podotknúť, že riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová za svojimi dievčatami vôbec nezaostávala. V minisukni a rozopnutej blúzke ukázala, rovnako ako jej zverenkyne, skvelú postavu. Veď posúďte sami! Fotografie nájdete v našej GALÉRII.

Sledujte TOPKY TV: Tlačovka s finalistkami Miss Universe SR. Dievčatá sa predviedli v priesvitných minišatách.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu