Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásky dobojovali: Novou Miss Universe SR je Anna Amenová!

Miss Universe 2010 - Anna Amenová Zobraziť galériu (10)
Miss Universe 2010 - Anna Amenová

BRATISLAVA – Na včerajší večer nikdy nezabudne! V poradí dvanástou Miss Univers SR sa stala Anna Amenová (25). Sen mnohých sa pre ňu stal skutočnosťou!

Porota rozhodla! Skupinu odborníkov spomedzi dvanástich finalistiek najviac zaujala blondínka z Bratislavy. Anna vďaka ich sympatiám vystriedala na pomyselnom tróne krásy úradujúcu missku z minulého roka - Denisu Mendrejovú.

„Som veľmi šťastná a ešte stále si to neviem pripustiť. Nečakala som to. Tento rok bude náročný, lebo ma čaká množstvo aktivít a okrem toho aj končím na vysokej škole. Finálový večer bol skvelý, na generálke sme boli trochu vystresované, ale finále sme si užívali. Ani sme nevedeli, ako nám to ušlo,“ povedala bezprostredne po zisku titulu.

Prvou vicemiss sa stala Timea Szabóová (20) z Trnavy. Slovensko bude reprezentovať na medzinárodnej súťaži Miss Supranational.

Trojicu krásnych Sloveniek uzatvára druhá vicemiss Hana Kiková (19) z Lužianok. Ona pôjde reprezentovať našu krajinu na súťaž Miss Earth.

Popri hlavných tituloch bolo udelených ešte sedem vedľajších. Už v priebehu minulého týždňa si novinári na tlačovej konferencii zvolili Miss Media, ktorou sa stala finalistka Jana Mutňanská (21) z Nemšovej.

Titul Miss Tip patrí mladej Prešovčanke Alžbete Ferencovej (18). Práve jej zaslali diváci najviac sms hlasov a umožnili jej tak reprezentáciu Slovenska na Miss Intercontinental.

Dvanásty ročník súťaže sa neniesol iba v znamení krásnych žien, ale aj špeciálnych hostí. Na pódiu sa predstavili speváčka Kristina, zlatá „slávica“ Zuzana Smatanová, skupina Gladiátor a David Koller. Moderátormi večera boli Michal Hudák a Marcel Forgáč.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu