Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kollár na afterpárty Miss Universe SR: Trapas s milenkami!

Kollár, Heringhová a Štofaníková  sa stretli na párty. Zobraziť galériu (36)
Kollár, Heringhová a Štofaníková sa stretli na párty.

BRATISLAVA – Tomuto sa zrejme nikdy nevyhne! Podnikateľ Boris Kollár (44) sa na včerajšej spoločenskej akcii ocitol opäť v nepríjemnej situácii! Na afterpárty Miss Universe SR 2010, kam prišiel spolu s aktuálnou priateľkou - bývalou playmate Andreou Heringhovou (29), stretol aj bývalú milenku Martinu Štofaníkovú (30).

Milionár Boris Kollár dorazil na včerajší priamy prenos a následnú afterpárty Miss Universe 2010 v sprievode aktuálnej priateľky a poslednej matky jeho dieťaťa Andrey Heringhovej. Hoci sa párik spoločne dobre zabával, predsa lem mal Boris o nervozitu postarané. A to v momente, keď zistil, že si pompézny večer nedala ujsť jeho exmilenka Martina Štofaníková. 

„Pozdravili sme sa. Snažíme si spolu vychádzať normálne. Najmä kvôli synovi,“ priznala Štofaníková, ktorá na akciu prišla s kamarátkou. Pri Kollárovi sa v ten večer ani len nepristavila.

Podnikateľ so svojou momentálnou priateľkou Andreou opustil žúr okolo jednej hodiny rannej. Približne v rovnakom čase sa z párty vyparila aj Štofaníková.

Podobný trapas sa už v minulosti Borisovi stal. A to počas tretej série Let´s Dance. Vtedy prišiel na prenos síce sám, no organizátori ihneď za neho posadili bývalú milenku Beátu Haverlovú. Tá dorazila spolu s priateľom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu