Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

AUDIO Robo Beňo: Nožom ju nevedel zabiť, vzal kravatu a povedal... Tak to doděláme miláčku!

Robo Beňo a dcéra Lucia. Zobraziť galériu (4)
Robo Beňo a dcéra Lucia.

BRATISLAVA/PRAHA – V Luciinom trápení sa vyžíval! Šokujúci prípad napadnutej dcéry politika Roba Beňa (46) vyráža dych! Násilník bodol neuveriteľných 45-krát nožom mladé dievča (28), ktoré tento útok akoby zázrakom prežilo. Okrem samotného brutálneho činu je na celej veci zarážajúci aj postup, akým muž trápil svoju obeť. Nehovoriac o jeho chladnokrvnosti!

Ako z hororu! Dcéra Roba Beňa si minulú stredu prešla doslova peklom. Brutálne ju napadol muž, ktorý mladému dievčaťu „uštedril“ štyridsaťpäť rán nožom. Má ísť o jej expriateľa Jána (30), s ktorým sa dcéra exmoderátora rozišla približne pred trištvrte rokom.

Detaily desivého útoku priblížil topkám samotný Robo Beňo. Z jeho slov behajú zimomriavky po chrbte. Ako sme sa totiž dozvedeli, muž napadol jeho dcéru vo svojom byte pri Prahe. V kúpeľni jej vrazil nôž do chrbta. Potom nasledovalo niekoľko ďalších rán. „Ležala na zemi a kontrolovala si zranenia. On si išiel medzitým zapáliť cigaretu a s niekým telefonoval,“ opisuje chladnokrvné správanie útočníka Beňo, ktorý je presvedčený, že zo strany násilníka nešlo o žiaden chvíľkový skrat, ale o jednoznačný úmysel zabiť: „S tým si ju k sebe zavolal.“

Dôkazom slov bývalého moderátora môže byť aj jeho ďalšie tvrdenie: „Keďže ju stále nevedel usmrtiť, tak odišiel z kúpeľne so slovami ´Tak to doděláme miláčku.´ Vrátil sa s kravatou a chcel ju zaškrtiť. Tá kravata zostala potom visieť v kúpeľni.“

Ako topkám Beňo ďalej povedal, jeho dcére sa akoby zázrakom podarilo zmobilizovať posledné zvyšky síl. Využila moment, keď násilník na chvíľu opäť odišiel. Pretiahla sa kúpeľným okienkom. Na ulici jej potom istá žena zavolala záchranku, ktorá ju odviezla do pražskej nemocnice. Luciin stav je stabilizovaný. „Lekári sú sami prekvapení, ako to zvládla. Odborníci nás upokojili, že po fyzickej stránke to bude v poriadku. Po tej psychickej to už bude ťažšie,“ uzavrel Beňo.

Viac článkov o desivom útoku:

Beňo o krvavej dráme v Čechách: Tá dobodaná je moja dcéra! Pichol ju 45-krát! 

AUDIO Beňo o dobodanej dcére: Nebol to skrat, chcel ju zabiť! Už ju napadol aj v minulosti!  

Desivá AUDIO spoveď Beňa: Bodal ju do pľúc a brucha! Lucia ležala v krvi! A on? Zapálil si!

 

AUDIO: Robo Beňo do detailov popisuje krvavý incident.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu