Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

DiCaprio odsúdený k fajčeniu: Z náplastí má krvavé nočné mory!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (6)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Zvyk je železná košeľa! A hoci sa americký herec Leonardo DiCaprio (35) pokúša svojho zlozvyku zbaviť čím skôr, zrejme mu to nie je súdené. V snahe skoncovať s fajčením mu totiž pomôcky spôsobujú viac škody ako osohu – uprostred noci sa vďaka nikotínovým náplasťam budí na masové vraždy!

Seknúť s fajčením raz a navždy nie je jednoduché! Svoje vie o tom aj hrdina snímky Titanic, ktorý sa do boja s týmto nezdravým návykom nepustil len s pevnou vôľou. Keďže na trhu je dnes k dispozícii celý rad „zaručených“ odvykacích metód a pomôcok, Leo najskôr siahol po prostriedku s najjednoduchšou aplikáciou – po nikotínových náplastiach. To však ešte netušil, aké trpké noci si tým vlastne privodí. Po použití náplastí má totiž desivé sny ako vystrihnuté z hororu!

„Keď si dám nikotínové náplaste, mám nočné mory so zrážajúcou sa krvou a vraždami. Masovými vraždami,“ prezradil niekdajší Casanova. Podľa jeho slov sa navyše takmer vôbec nevyspí: „Zobudím sa uprostred noci a musím si ich dať dole.“ Ako tiež dodal, vo vyložení takýchto snov nemá zatiaľ jasno, no na náplaste zrejme už medzičasom definitívne zanevrel. „Neviem, čo to o mne vypovedá zo psychologického hľadiska, ale je to pravda,“ uzavrel nakoniec celú záležitosť.

Ktovie, či mu prestať fajčiť nakoniec nepomôže jeho milovaná matka. Leo sa totiž netají s tým, že je doteraz jej maznáčikom. Hanbiť sa však za to rozhodne nemieni – to, že ju má takmer stále pri sebe, sa mu, naopak, veľmi pozdáva.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu