Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Súmrak: Nežná Kristen a zanedbaný Rob zažiarili v Paríži - ako kráska a zviera!

Kristen Stewart a Robert Pattinson Zobraziť galériu (6)
Kristen Stewart a Robert Pattinson

PARÍŽ - To je teda párik! Hrdinovia filmovej verzie ságy Twilight bok po boku rozpútali novú vlnu hystérie. Ale zatiaľ čo Kristen Stewart (19) pôsobí ako jemná dáma, jej partner Robert Pattinson (23) sa hrá na drsňáka - neholí sa a zapácha už aj sám sebe!

Po megaúspešnej snímke Súmrak, ktorá si nečakane získala srdcia miliónov tínedžerov, prichádza jej horúce pokračovanie s názvom Nov. Do hereckého popredia sa okrem zamilovanej dvojice tentoraz dostal aj predstaviteľ Jacoba Blacka - Taylor Lautner. Ten svojím sladkým zovňajškom už stihol Robertovi vytvoriť slušnú konkurenciu s vlastným fanklubom. Dôkazom je ich spoločná návšteva francúzskej metropoly, kde fanúšičky výskali a vzdychali nad oboma novodobými sexsymbolmi.

Hoci sa dav ukričaných dievčat pred prepychovým hotelom najviac dožadoval pozornosti práve mužských hercov, mladučká Kristen za nimi nijako nezaostávala. V jednoduchých krémových šatách s nenápadným líčením vyzerala nevinne a veľmi krehko. Pri pohľade na zarastenú tvár a rozgajdaný imidž jej frajera s britskými koreňmi sa natíska otázka, čo na ňom pekná tmavovláska vlastne vidí.

To, že Robert starostlivosti o svoj zovňajšok a hygienu tela nevenuje príliš veľa času, je v kuloároch dobre známe. Keďže herec často cestuje, dalo by sa predpokladať, že si aspoň pravidelne vymieňa prepotené oblečenie za čisté. Na prekvapenie mnohých, sa však v rozhovore pre britský magazín New! priznal, že v skutočnosti je to presne naopak: "Tieto džínsy mám na sebe už pár dní. Ale tričko je zrejme čisté, pretože sa dostávam do bodu, v ktorom ani ja nemôžem vystáť vzduch okolo seba. Ja neviem, ale moja osobná hygiena je taká nechutná...!"



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu