Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krásna Taťána Kuchařová: Prišla o Miss World!

Taťána Kuchařová Zobraziť galériu (4)
Taťána Kuchařová

PRAHA - Tak to je šok! Tradičná česká súťaž krásy Miss ČR, ktorá na čele s prezidentkou Taťánou Kuchařovou (22) chystá už svoj 22. ročník, prišla o licenciu na svetovú Miss World! Paradoxné pritom je, že sexi blondínka je jedinou českou kráskou, ktorá tento prestížny titul v roku 2006 získala.

Ako na svojej internetovej stránke informuje český denník Aha!, značka Miss World sa sťahuje ku konkurencii. Svoju víťazku na medzinárodné finále bude odteraz posielať Michaela Maláčová a jej Česká Miss! Dôvod? Peniaze! "Vedeniu Miss World sa nepáčilo, že sa z Miss ČR stal charitatívny projekt a do Londýna odchádzalo málo peňazí," prezradil Aha! zdroj zo zákulisia súťaže.

Túto informáciu nepriamo priznáva aj riaditeľ Miss ČR Jiří Adamec. "Nahnevali sme Miss World. Chceli sme niečo iné a narazili sme. Na ďalšej spolupráci sme sa nedohodli, " povedal pre spomínaný český denník s tým, že pre Miss ČR sa nič nemení. "My chceme baviť divákov. A to sa nám snáď podarí 10. apríla, kedy budeme voliť Československú Miss," dodal Adamec. Fakt, že Miss ČR sa rozhodla pre nadnárodnú verziu so Slovenskom, bol ďalším dôvodom na rozchod so svetovým organizátorom.

Prečítajte si rozhovor s Taťánou Kuchařovou. Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu