Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Palonder a Hablovičová: Tajne zdúchli z Eurovízie! Čo spolu majú?

Marcel Palonder a Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (5)
Marcel Palonder a Lucia Hablovičová

BRATISLAVA – Neostala po nich ani stopa! Spevák Marcel Palonder (46) sa po nedeľňajšom neúspechu v Eurosongu vyparil z STV ako duch. Rovnako tak aj Lucia Hablovičová (31), ktorá hudobníka prišla na prenos podporiť, pretože práve jej venoval text súťažnej piesne. Čo bolo dôvodom ich náhleho odchodu?

Spevák Marcel Palonder je opäť zadaný. To, že má priateľku, prezradil minulý štvrtok v topkárskom online rozhovore (TU!). Meno však nekonkretizoval. Nie je však vylúčené, že by to mohla byť Lucia Hablovičová. Veď sa dokonca priznal, že text piesne, ktorú v nedeľu odspieval spolu so svojím synovcom v Eurovízii, zložil pre ňu. 

Tým ešte viac rozprúdil špekulácie o tom, že je medzi ním a šéfkou súťaže Miss Slovensko viac než kamarátsky vzťah. "Je to na nás vidieť? Sme kamoši, ale tú pesničku som napísal pre ňu," povedal Marcel o Lucii. Tá ho dokonca prišla podporiť na nedeľňajší priamy prenos Eurovízie.

Okrem potlesku a skandovania mu možno poslala aj esemesku, keďže mala počas večera mobil niekoľkokrát v ruke. To však na jeho postup nestačilo. Palonder totiž skončil na nelichotivej ôsmej priečke. Keď sme s ním po skončení prenosu chceli urobiť rozhovor, vo svojej šatni už nebol. Z priestorov výškovej budovy STV sa rýchlo vyparil. Vraj sa veľmi ponáhľal. Rovnako tak aj Lucia Hablovičová. A hoci podľa našich informácií prišli obaja na vlastných autách, nedá sa vylúčiť, že sa po prenose nestretli na nejakom pokojnom miestečku - bez prítomnosti médií.

Na margo tohto ich rýchleho zdupkania z akcie sa teda opäť začínajú vynárať otázky, či tí dvaja predsa len netvoria pár. O ich romániku sa totiž špekulovalo už pred rokom. Obaja to však vehementne popierali. Jedným z dôvodom, prečo vtedy chceli svoj vzťah utajiť, mohol byť aj fakt, že Hablovičová tvorila pár s Rasťom Žitným, ktorý bol po ťažkej havárii. A tak nechcela zbytočne víriť mediálnu hladinu. To, ako je to medzi nimi naozaj, vedia zrejme iba oni dvaja. Nechajme sa prekvapiť, čo prinesie budúcnosť.

FOTO: Úryvok z Palonderovho online rozhovoru na topkách.

Palonder a Hablovičová: Tajne
Zobraziť galériu (5)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu