Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľké brucho a dvojitá brada: To snáď nie je ani Palonder!

Marcel Palonder na zábere z roku 2010 a v súčasnosti. Hoci už vtedy mal pár kíl navyše, vidno, že ešte viac pribral. Zobraziť galériu (7)
Marcel Palonder na zábere z roku 2010 a v súčasnosti. Hoci už vtedy mal pár kíl navyše, vidno, že ešte viac pribral.

BRATISLAVA – Zaguľatil sa! Marcela Palondera (47) sme stretli v stredu večer na nakrúcaní hudobnej relácie pre verejnoprávnu televíziu. Pozvanie prijal do vianočného vydania programu Legendy popu. Speváka sme takmer nespoznali. Hoci nikdy nepatril medzi vychudnuté typy mužov, oproti minulosti ešte viac pribral.

Hudobník Marcel Palonder sa v stredu večer objavil na nakrúcaní hudobno-zábavnej relácie Legendy popu ako jeden z účinkujúcich. Hoci na javisko zvolil čierny oblek, ktorý opticky zoštíhľuje, v civilnom oblečení pôsobil oveľa zaoblenejšie.

Ako vidno na zábere, ktorý sa nám podarilo urobiť tesne pred Paloderovým odchodom z budovy televízie, v rifliach, čiernej mikine a v bledej bunde pôsobil veľmi robustne. „Asi som pár kilogramov pribral. No nie je to také hrozné. Tá bunda rozširuje,“ povedal spevák, ktorého v ten večer prišla do hľadiska povzbudiť aj „stará kamarátka“ Lucia Hablovičová.

Bývalá šéfka súťaže Miss Slovensko podporila muzikanta aj pred dvomi rokmi, kedy vystupoval v programe Eurovízia. Vtedy bol viditeľne chudší. Nechajme sa prekvapiť, ako bude Marcel vyzerať po tohtoročných sviatkoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu