Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nemravnica Julia Roberts: Striptíz je jej hobby!

Julia Roberts Zobraziť galériu (6)
Julia Roberts

LOS ANGELES – Má rada sex a je na to hrdá! Americká herečka Julia Roberts (42) vie, ako rozvášniť svojho manžela a rada sa so svojím receptom podelí aj s inými ženami. Trochu alkoholu, šaty dolu, a valentínsky večer bude dokonalý!

Kus Pretty Woman v nej ostal! Niektoré hviezdy so svojim intímnym životom robia tajnosti, nie však divoká Julia. Pri predstavovaní svojho najnovšieho filmu „Valentine´s Day“ nemala problém zodpovedať otázku, ako bude vyzerať jej sviatok zamilovaných. „Deti pôjdu do postele o pol ôsmej a potom si budeme Valentína už len užívať.“ A čo poradila herečka zamilovaným párom? „Choďte na večeru, dajte si pohár dobrého vína a potom viete...zoblečte si horok...“ radila. „A dolok tiež,“ dokončil vtipne jej filmový kolega a odborník na úlohy zlých chlapcov, Bradley Cooper. Zdá sa, že Juliin manžel a otec jej dvojičiek, Danny Moder, sa v ich spálni nenudí. Väčšinu času trávi táto dvojica na ranči v Novom Mexiku. Julia je aj po rokoch manželstva zo svojho muža stále „hotová“. „Je to ako droga, nie? Láska. Ten pocit, ktorý vo vás vyvoláva ...bláznivé, však?“

Vo filme Valentine's Day nie sú Julia a Bradleym jediné hviezdy. Objaví sa v ňom množstvo známych tvárí z televízie i zo strieborného plátna vrátane Patricka Dempseyho, Ashtona Kutchera, Anne Hathaway, Jessicy Biel či Jennifer Garner. Niekoľko príbehov plných lásky v jedinom filme si na Slovensku budete môcť vychutnať od 18. februára.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu