Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vystrojená Kelis: Čistá módna katastrofa!

Kelis si na svojom imidži dala naozaj záležať Zobraziť galériu (10)
Kelis si na svojom imidži dala naozaj záležať

LOS ANGELES - Tak toto prehnala! Ružový overal, obrovské umelé mihalnice či šperky od ucha k uchu - americká speváčka Kelis (30) si na svojom imidži dala naozaj záležať. Výsledok bol však viac ako katastrofálny!

Lady Gaga má konkurenciu! Nikto nepochyboval o tom, že Kelis sa vie poriadne "vyfiknúť". To, čo predviedla na odovzdávaní cien Los Angeles Data Awards je však zatiaľ vrcholným dielom jej stajlistov. Okolití hostia sa na ňu museli pozrieť niekoľkokrát, aby tento bláznivý outfit pochopili - a väčšine sa to zrejme aj tak nepodarilo. Kelis totiž vyzerala ako kríženec obete módy a Sochy slobody.Už ružový overal či topánky od Alexandra McQueena sú výraznými kusmi oblečenia. Topánky z kolekcie Alexandra Mcqueena inšpirované bájnou Atlantídou sú výstredné samé o sebe, môžete si ich pozrieť TU. Dopĺňať ich strieborným copom pod kolená, zlatými výrastkami na hlave či obrovskými spodnými mihalnicami tak naozaj nebolo nevyhnutné. Pri chôdzi na vysokánskych topánkach jej pomáhal nemenej "štýlovo" oblečený muž, ktorý sa predviedol v bunde pošitej trblietavými flitrami, modrej kožušinovej štóle a strieborných topánkach.

Vystrojená Kelis: Čistá módna
Zobraziť galériu (10)

Speváčka pred šiestimi mesiacmi prodila syna Knighta a treba povedať, že na jej krivkách v obtiahnutej kombinéze nedávny pôrod poznať nebolo. Kelis bola v dobrej nálade, a tak sa zdá, že ju rozvod s rapperom Nasom veľmi nemrzí. Momentálne pracuje na svojom najnovšom albume Flash Tones, ktorý by mal vyjsť ešte tento rok. Dúfajme, že bude lepší ako jej módne kreácie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu