Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Berlusconiho žabka Letiziová: Po sexškandále televízna kariéra!

Noemi Letiziová Zobraziť galériu (5)
Noemi Letiziová

RÍM - Študentku Noemi Letiziovú (18), ktorá sa v uplynulých mesiacoch dostala na titulné stránky medzinárodných médií kvôli údajnej milostnej afére s talianskym premiérom Silviom Berlusconim, čaká zrejme televízna kariéra.

Taliansky producent obľúbenej televíznej šou Bibi Balland prejavil o blonďavú Letiziovú záujem. Mohla by vystupovať ako takzvaná showgirl v jeho relácii vo verejnoprávnej televízii Rai. "Musí však dokázať, že vie tancovať a spievať. Pripúšťam, že Noemina popularita môže byť pre televíziu užitočná," dodal.

Letiziová je pevne rozhodnutá preraziť v šoubiznise. "Cítim, že prišiel ten správny moment. Mám cieľ, ktorého chcem svojimi schopnosťami dosiahnuť," vyhlásila. V Ríme sa zapísala na hodiny tanca a spevu. Za príklad si vraj vzala filmovú hviezdu Sophiu Lorenovú, ktorá rovnako ako ona pochádza z Neapola.

Osemnásťročná dievčina sa stala dôvodom Berlucsoniho rozvodu, o ktorý požiadala jeho žena Veronica Lariová. Tú v máji rozčúlilo, že sa sedemdesiattriročný Berlusconi zúčastnil narodeninovej oslavy osemnásťročnej Letiziovej, zatiaľ čo narodeniny svojich detí odignoroval. K plnoletosti vraj študentke venoval náhrdelník osadený diamantmi.

Lariová v rozvodovom konaní žiada od premiéra mesačné výživné 3,5 milióna eur, mediálny magnát Berlusconi ponúka maximálne 300.000 eur (takmer osem miliónov korún). Berlusconi milenecký vzťah s mladou študentkou poprel, rovnako ako Letiziová, ktorá ministerského predsedu nazýva "papi".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu