Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Adrian Pasdar zo seriálu Hrdinovia: Alkohol za volantom!

Adrian Pasdar Zobraziť galériu (4)
Adrian Pasdar

LOS ANGELES - Amerického televízneho herca Adriana Pasdara (44), známeho najmä zo seriálu Hrdinovia (2006), v stredu zatkli pre podozrenie zo šoférovania pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom polícia.

Manžela country speváčky Natalie Maines (35) v stredu na svitaní zastavila hliadka diaľničnej polície po tom, ako zbadali jeho auto uháňať rýchlosťou 94 míľ za hodinu (asi 150 kilometrov za hodinu) po losangeleskej diaľnici, pričom podľa nich vybočovalo z pruhu do pruhu. "Po kontaktovaní Pasdara strážnici zacítili pach alkoholu, ktorý vychádzal zvnútra vozidla" a usúdili, že herec je pod vplyvom alkoholu, informovala Kalifornská diaľničná polícia. Ešte v ten deň ráno ho však prepustili na kauciu vo výške 15-tisíc amerických dolárov (asi 10 700 eur). Podľa webovej stránky TMZ.com sa Pasdar odmietol podrobiť dychovému testu na alkohol.

Pasdar v dramatickom seriáli Hrdinovia stvárnil Nathana Petrelliho. Jeho postavu síce tvorcovia nechali v novembri minulého roka zomrieť, no môže sa seriáli ďalej objavovať napríklad v scénach z minulosti. S Maines, líderkou hudobnej skupiny Dixie Chicks, sa oženil v júni 2000. Majú spolu dve deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu