Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brad Pitt v koncoch: Hádky s Angelinou rieši chľastom!

Brad Pitt Zobraziť galériu (10)
Brad Pitt

LOS ANGELES – Lieči si srdce alkoholom! Herec Brad Pitt je s nervami na konci a jediné, čo mu dokáže priniesť úľavu je chľast. Jeho partnerka Angelina Jolie ho totiž svojimi scénami a výrokmi doháňa k zúfalstvu. Bude z neho alkoholik?

Zdroje blízke známemu hercovi prezradili, že momentálne prechádza naozaj ťažkým obdobím. Ťažkosti s jeho partnerkou Angelinou Jolie ho totálne ničia a jedinú útechu nachádza na dne fľašky. „Posledné mesiace dali Bradovi naozaj zabrať a je fakt, že všetky tieto hádky ho zmenili na zlomeného muža...Niet divu, že Brad hľadá útechu v alkohole a snaží sa získať späť svoju exmanželku Jennifer Aniston,“ prezradili zroje blízke známemu hercovi. Brada sa údajne veľmi bolestivo dotklo Angelinine vyhlásenie, že by chcela mať ďalších milencov a milenky.

Brad Pitt sa v poslednom čase okrem neustálych hádok so svojou krásnou polovičkou zviditeľnil aj zaujímavým imidžom – nechal si narásť veľmi svojskú bradu. Hoci názory jeho fanúšikov a fanúšičiek nie sú veľmi nadšené, Angelina tvrdí, že sa jej táto okrasa Bradovej tváre páči. „Brad si ju už chcel skrátiť alebo oholiť, ale Ange sa páči jej dotyk. Tvrdí, že sa ňou odlišuje od všetkých ostatných a robí ho sexi.“ Možno hviezda filmu Nehanební bastardi dúfa, že brada privedie tmavovlasú krásku k rozumu a ich vzťah sa vráti do starých dobrých koľají. Kým sa tak nestane, bude mu musieť stačiť fľaša!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu