Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bezcitná Jennifer Aniston: Ignoruje Bradove esemesky!

Jennifer Aniston a Brad Pitt Zobraziť galériu (7)
Jennifer Aniston a Brad Pitt

LOS ANGELES – Pomsta je sladká a Jennifer Aniston (40) vie, ako si ju poriadne vychutnať! Pred pár rokmi ju Brad Pitt škaredo opustil pre sexicu Angelinu Jolie, dnes sa snaží dostať späť do jej priazne. Jennifer však na jeho podraz nezabudla a jeho pokusy o kontakt úplne ignoruje!

Dvakrát nevstúpiš do tej istej rieky! Táto vetička asi Bradovi Pittovi veľa nehovorí, neustále sa totiž snaží kontaktovať svoju exmanželku Jennifer Aniston. Tá je však k svojmu bývalému tvrdá ako skala a jeho esemesky úplne ignoruje! Ak si chce hollywoodsky fešák nájsť rameno, na ktorom sa môže vyplakať so svojich trápení s partnerkou Angelinou Jolie, je na zlej adrese. Predstaviteľka Rachel v kultovom seriáli Priatelia totiž náreky svojho bývalého odmieta počúvať, najmä keď sa navonok tvári, že jeho vzťah s Angelinou Jolie je úplne v poriadku. „Jennifer si myslí, že to, ako jej ex pokračuje v predstieraní šťastia s Angelinou napriek tomu, čo sa deje medzi nimi dvoma, je patetické.“

Vzťah Brada Pitta a Angeliny Jolie momentálne nevyzerá veľmi ružovo. Zdroj blízky obom hercom prezradil, že ich hádky sa stále stupňujú a je len otázkou času, kedy sa "Brangelina" definitívne rozpadne. Brad by zrejme mal rád za Angelinu už dnes pripravenú náhradu – a kto sa na túto úlohu hodí viac ako Jennifer Aniston? Ak však hviezda filmu Nehanební bastardi nestratí trpezlivosť, možno sa mu Jennifer podarí zlomiť. Ani ona totiž veľa šťastia v láske od rozvodu nezažila – práve naopak.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu