Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rozchod Brada a Angeliny?! Stretli sa s právnikmi

Brat Pitt a Angelina Jolie Zobraziť galériu (8)
Brat Pitt a Angelina Jolie

LOS ANGELES - Brad Pitt a Angelina Jolie sa vraj už v decembri stretli s rozvodovými právnikmi. Tí sú vraj údajne najlepší, ktorí v odbore pracujú, a mali sa s nimi dohodnúť na spoločnej starostlivosti o ich deti v prípade rozchodu.

Pár sa stará o šesť detí, tri z nich sú ich vlastné, tri adoptované. Informoval o tom bulvárny The News of the World.

Pár vraj svoje najbližšie úmysly oznámi v priebehu niekoľkých mesiacov. O tom, že v ich päťročnom vzťahu nie je všetko v úplnom poriadku, sa špekuluje už nejaký čas, ale pár vždy popieral, že by mal nejaké problémy.

S právnikmi mala dvojica uzavrieť dohodu, ktorá je vraj podobná predmanželskej zmluve nezosobášených párov. O deti - adoptovaného Maddoxa (8), adoptovaného Paxa (6), adoptovanú Zaharu (5) , ako aj o Shiloh (3) a sedemnásťmesačné dvojčatá Knoxa a Vivienne, sa obaja budú starať spoločne, ale žiť budú s matkou Angelinou Jolie.

Z právnickeho dohovoru má vraj byť jasné, že Brad a Angelina chcú, aby svet vedel, že na výchove detí sa budú podieľať obaja, aj keď s deťmi bude trvalo žiť len Angelina.

Pred svojím vzťahom s Jolie bol Pitt (46) ženatý s herečkou Jennifer Aniston (40). Rozviedli sa v roku 2005 po manželstve trvajúcom štyri a pol roka.

Jolie (34) bola vydatá dvakrát. Prvýkrát si v roku 1996 vzala herca Jonnyho Lee Millera, s ktorým sa po 18 mesiacoch rozviedla. Potom v roku 2000 si vzala ďalšieho herca Billyho Boba Thorntona. Toto manželstvo trvalo tri roky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu