Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Tehotná Polnišová: Peťa, a čo ten pohárik?!

Petra najprv hladkala bruško, potom pohár Zobraziť galériu (7)
Petra najprv hladkala bruško, potom pohár

BRATISLAVA – Popíjala bublinky? Na pondelkovej markizáckej párty, kde sa zišli herci z Ordinácie v ružovej záhrade, sa zabávala aj budúca mamička Petra Polnišová (33). Na tom by nebolo nič zvláštne, keby v jej ruke "nesvietil" pohárik na šampanské!

Usmievavá Petra je už v piatom mesiaci tehotenstva. Dôkazom, že sa z bruška teší, môže byť aj fakt, že si ho počas spomínaného večera niekoľkokrát hrdo hladkala. Zarážajúce však bolo, že sa v jej ruke ocitol pohár určený na konzumáciu šampanského. Presne taký, z ktorého pili bublinkový alkohol jej kolegovia z Ordinácie v ružovej záhrade.

Topky.sk preto oslovili Polnišovú. Zisťovali sme, či si v požehnanom stave dopriala alkohol. „Určite nie. Mala som tam jablkový džús. Čašník mi ho nalial do takého pohára,“ argumentovala Petra, pričom svoju "obhajobu" zakončila tým, že v ten večer aj tak šoférovala.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, alkoholu sa vyhýba už z diaľky. „Svojmu dieťaťu by som to nikdy neurobila,“ reagovala Petra, ktorá dodala, že aj za čias, kedy nebola v druhom stave, alkoholu veľmi neholdovala. „Počula som, že aj troška vie dieťaťu uškodiť,“ dodala na záver.

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu