Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Polnišová strápňovala Banášovú: Adela sa bezmocne prizerala!

Adela v podaní Petry Polnišovej a skutočná Banášová Zobraziť galériu (5)
Adela v podaní Petry Polnišovej a skutočná Banášová

BRATISLAVA – Prepískla to! Herečka Petra Polnišová (33) si v pripravovanom silvestrovskom programe Markízy poriadne zgustla na Adele Banášovej (28). A hoci išlo pri nakrúcaní o paródiu na Česko Slovenskú SuperStar, plavovlasej moderátorke určite neboli príjemné humoristkine slová.

Paradoxné je, že objekt herečkiných uštipačných poznámok - Adela, sedela po celý čas v hľadisku a musela sa dívať na to, ako sa Polnišová a ostatní prítomní bavia na jej adresu. Podľa našich sa Banášová netvárila dvakrát nadšene. A niet sa čomu čudovať!

Petrine žartíky vraj prekračovali mieru slušnosti a boli dosť urážajúce. Herečka pobehovala po javisku s veľkým umelým nosom a neodpustila si poznámky na svoju – teda Adelinu adresu. Navážala sa do moderátorkinej štíhlej postavy a taktiež do jej nie práve obdareného hrudníka.

„Nejako sa ma to nedotklo,“ reagovala diplomaticky na herečkino vystúpenie samotná Adela. „Petra musela niečo vymyslieť, čím ma bude charakterizovať. Zrejme bolo pre ňu náročné nájsť inú výraznú typickú črtu, keďže sa postavou vôbec nepodobáme," dodala, pričom svoje vyjadrenie ukončila slovami, že možno práve preto si herečka vzala na mušku práve jej nos.  

Napriek tomu, že Adela je známa tým, že nemá problém vystreliť si sama zo seba v priamom prenose, toto je troška o inom. Určite nie je dvakrát príjemné, keď si z vás uťahuje niekto cudzí pred celým Slovenskom. A hoci išlo o paródiu, určite sa to najúspešnejšej moderátorke nepočúvalo ľahko. Uvidíme, ako nakoniec silvestrovskú scénku tvorcovia silvestrovského programu zostrihajú.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu