Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čobejová, Kramár a Polnišová si vyhodili z kopýtka: Takto žúrovali do noci!

Herci z Ordinácie žúrovali. Zobraziť galériu (22)
Herci z Ordinácie žúrovali.

BRATISLAVA - Nedali si ujsť dobré jedlo a drinky! Známi herci zo seriálu Ordinácia z ružovej záhrade si včera večer v istom bratislavskom podniku vychutnali spoločnú otváraciu párty, ktorá sa konala pri príležitosti štartu nakrúcania nových dielov. Nechýbali Ján Kroner, Maroš Kramár, Ady Hajdu, Michaela Čobejová, Petra Polnišová a mnohí ďalší.

Generálny riaditeľ Markízy Václav Mika včera večer privítal hercov z obľúbeného seriálu Ordinácia v ružovej záhrade na otváracej párty, ktorá sa konala pri príležitosti zahájenia nakrúcania nových dielov. Tie budú môcť diváci Markízy vidieť už začiatkom septembra.

Obľúbení herci zo spomínaného seriálu sa pri poháriku šampanského či vína objímali, zhovárali a zabávali v plnom prúde do neskorých nočných hodín. Medzi známou partičkou Jánom Kronerom, Marošom Kramárom, Adym Hajdu, Petrou Polnišovou, či Michaelou Čobejovou nechýbali ani ich mnohí ďalší kolegovia. Medzi poslednými prišiel aj Tomáš Maštalír, ktorý na žúr dokonca dotrepal aj svoju priateľku Táňu Pauhofovú. Rovnako tak si priviedla svoju polovičku aj Elena Podzámska, ktorá partnerovi strúhala jeden bozk za druhým.

Jediní, koho sme na akcii nestretli, boli Zdena Studenková a Jozef Vajda. „Obaja boli na zájazdovom predstavení vo Zvolene, tak ospravedlnili svoju neúčasť. Okolo polnoci sa mali vrátiť a chceli sa na párty zastaviť,“ prezradil nám dobre informovaný zdroj.

Pozrite si fotografie zo žúru v našej GALÉRII!

Sledujte TOPKY TV: Takto sa zabávali herci z Ordinácie! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu