Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná Polnišová v Ordinácii: Nevoľnosti neboli hrané!

Petra Polnišová v Ordinácii. Zobraziť galériu (5)
Petra Polnišová v Ordinácii.

BRATISLAVA – Tehotná na druhú! Keďže herečka Petra Polnišová (33) čaká bábätko, musela táto šťastná udalosť postretnúť aj jej postavu v Ordinácii v ružovej záhrade. Topky.sk zisťovali, ako Petra v koži sestričky Nory prežíva ranné nevoľnosti a prípravy na pôrod. Chceli sme tiež vedieť, či vezme do seriálu aj svoje skutočné dieťa tak, ako v minulosti Michaela Čobejová.

Tehotná Petra Polnišová neprestala nakrúcať Ordináciu v ružovej záhrade. Ešte v decembri hrala scénu, v ktorej sestričke Nore príde zle, pretože je v druhom stave. „Tie nevoľnosti som ani nemusela hrať,“ prezradila nám herečka.

Narodenie bábätka v Ordinácii však zrejme prebehne skôr, ako v Petrinom skutočnom živote. Tak to bolo totiž aj pri Michaele Čobejovej, ktorá si seriálový pôrod "odbila" zhruba o dva mesiace skôr, než ten reálny. Polnišová nám však informácie, že bude mať takýto priestor na „nacvičovanie“ pôrodu, nemohla potvrdiť. „To je všetko v rukách scenáristov a šéfdramaturga. Okrem toho, nemôžem prezrádzať dej dopredu,“ povedala nám.

Topky.sk boli ešte zvedavé, či Petra uvažovala nad myšlienkou, že by jej bábätko začalo hrať v seriáli tak, ako Tánička Čobejová. „Nad tým som neuvažovala. A pokiaľ sa nenarodí, ani nebudem,“ povedala tmavovláska, čím ale túto myšlienku nezavrhla. Nechajme sa teda prekvapiť, či porodí malého herca či herečku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu