Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tehotná Petra Polnišová: Prvé foto s bruškom!

Tehotná Petra Polnišová. Zobraziť galériu (7)
Tehotná Petra Polnišová.

BRATISLAVA – Podelila sa o svoju radosť! Herečku Petru Polnišovú (33) sme včera stretli počas generálky na program Hodina deťom. Šťastná nastávajúca mamička nám dokonca pred objektívom predviedla svoje rastúce bruško.

V Hodine deťom sa mali včera predviesť dve tehuľky. Zlatica Puškárová bola dokonca pripravená plniť nejakú stávku, nakoniec však svoju účasť odriekla, o čom sme vás už informovali. Dámy v očakávaní tak v programe zastupovala len Petra Polnišová, ktorá je vo štvrtom mesiaci.

Hoci bola počas generálnej skúšky doslova na roztrhanie, našla si čas, aby pre topky.sk zapózovala. A s radosťou „otrčila“ do objektívu aj svoje zaobľujúce sa bruško, v ktorom sa skrýva plod jej lásky s Matthieu Darrasom.

Aj tento rok sa Hodina deťom niesla v znamení stávok. Petra minulý rok cvičila gymnastiku, čo jej v tomto požehnanom stave tento raz zrejme nehrozí. „Stávky vyberajú diváci. Určite sa bude prihliadať na moje tehotenstvo. Vyberiem si takú, aby som nerobila opäť nejaké gymnastické zostavy,“ povedala nám Petra pred vysielaním programu.

Počas večera budúca mamička dostala návrh, aby si dala na čelo vytetovať maskota Huga. Herci a moderátori by však stávky plnili iba vtedy, ak by sa vyzbieralo 500 tisíc eur. To však včera nevyšlo, vyzbieralo sa 243 125 eur. Tehuľky Petra a Zlatica teda žiadne úlohy plniť nemusia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu