Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Keď prsia, tak jedine nahé - hoci aj pred oltárom!

Odvážne módne kreácie Zobraziť galériu (4)
Odvážne módne kreácie

BUDAPEŠŤ - Svet módy sa načisto zbláznil! Aj keď obnažené dámske hrudníky nie sú na móle ničím výnimočným, najuznávanejšia módna dizajnérka v Maďarsku zašla tentoraz akosi priďaleko. Medzi jej kúskami zo zbrusu novej kolekcie sa totiž nájdu svadobné šaty, v ktorých nevestu žiaden kňaz zaručene neoddá - veď by civel na úplne nahé prsia!

Kontroverzná línia svadobných rób pochádza z dielne Barbary Léber, ktorá sa postarala o poriadny rozruch na piatkovej prehliadke v maďarskom hlavnom meste. Jeden z najkrajších dní v živote ženy totiž v jej ponímaní nabral celkom nový rozmer. Nevesty už nie sú princezné v bielom, ale dráždivé dominy - vďaka priesvitnej časti od pása nahor ukazujú v plnej kráse svoje prednosti! Či sa Barbarin nápad nakoniec uchytí, je však skutočne otázne. Odvážna dáma by totiž v takomto outfite riskovala hneď dve veci: že ju nevpustia za brány kostola a že vyľakaný ženích radšej vezme nohy na plecia!

Návrhárka s rodiskom u našich južných susedov však nie je jediná, ktorá túto sezónu oslavuje ženskosť odhaľovaním prsníkov. Dôležité posolstvo totiž tento týždeň odovzdala aj jej kolegyňa z brandže, Susanne Wiebe. Tá svoju kolekciu predstavila v Berlíne, pričom jej tromfom bola blonďavá modelka s obrovským čiernym nápisom na hrudi: Not All Is Pretty. Slová, ktoré v preklade znamenajú Nie všetko je pekné, sú však opäť na pováženie. Ak by sa ženy premávali v uliciach polonahé, lahodilo by to oku alebo práve naopak?





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu