Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nahá Miranda Kerr: Takto vystrkuje svoj chrumkavý zadoček!

Úplne nahá Miranda Kerr Zobraziť galériu (10)
Úplne nahá Miranda Kerr

NEW YORK - Necudne sa doma povaľuje! V prípade svetoznámej modelky Mirandy Kerr (26) sa však akékoľvek leňošenie odpúšťa - pri pohľade na tieto krivky je totiž každý muž úplne bezmocný. Iba blázon by nechcel mať túto obnaženú nádheru vo vlastnej obývačke!

Nespútaná šibalka, ale aj dráždivá sexica! S takýmto imidžom sa Miranda predvádzala pri fotení pre februárové vydanie magazínu GQ. A hoci sa najčastejšie svojim fanúšikom ukazuje len v skromných kúskoch bielizne, jej nahoty sa zatiaľ nikto nepresýtil. Je totiž jedno, či austrálska rodáčka zapózuje s hriešnym úsmevom či s erotickým nábojom a rukami na prsiach - mužské pokolenie jej dávno leží pri nohách!

Dvere do sveta šoubiznisu sa Mirande dokorán otvorili v roku 2006, keď sa stala jedným z anjelov prestížnej značky spodnej bielizne, Victoria's Secret. Za tri roky si v tomto módnom dome vybudovala stabilné zázemie a patričnú pozornosť médií. Tie pravidelne priťahuje nielen jej vzťah v britským hercom Orlandom Bloomom, ale aj výplatná páska. Kráska od protinožcov sa totiž ocitla na piatej priečke najlepšie platených modeliek sveta. Rebríček zostavil magazín Forbes, podľa ktorého Miranda od júla roku 2008 do júna roku 2009 zarobila úctyhodné tri milióny dolárov. Takáto sumička už rozhodne stojí za zmienku!

Spomenúť sa však oplatí aj fakt, že Miranda si nie vždy od novinárov a paparazzov vyslúži za svoje zábery pochvalu. Naposledy obišla so spŕškou kritiky za dovolenkové fotografie v bikinách, na ktorých sa jej voľným okom dajú spočítať všetky stavce. Modelka sa však bráni tým, že jej hmotnosť ani miery sa za posledné tri roky nezmenili a vzhľadom k náročnosti svojho povolania vraj sama dbá o pravidelnú a vyváženú stravu.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu