Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Odvážna Sigourney Weaver: V šesťdesiatke striptérkou!

Sigourney Weaver Zobraziť galériu (7)
Sigourney Weaver (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Ukáže sa nahá! Herečke Sigourney Weaver (60) zjavne nevadí, že je už v dôchodkovom veku. Vo svojom najnovšom filme sa chystá predviesť svoje telo pri tyči. Klobúk dole, Sigourney, sebavedomia máš naozaj dosť!

Nezľakne sa žiadnej úlohy! Mnoho herečiek sa sťažuje, že s pribúdajúcimi rokmi o ne klesá záujem. To však určite nie je prípad Sigourney Weaver. Práve naopak! Táto šesťdesiatnička sa práve pripravuje na úlohu v jej veku naozaj nezvyčajnú – zahrá si striptérku. Príprava na túto rolu ešte stále dobre vyzerajúcu herečku nenecháva chladnou. Pre všetkých, ktorí by hádam pochybovali o jej sebavedomí, povedala: “Cítim sa viac sexy ako kedykoľvek pred tým. V minulosti som bývala dosť neistá.” Meno filmu ani iné podrobnosti ešte nie sú známe. Vie sa len to, že natáčanie príbehu o starnúcej exotickej tanečnici bude prebiehať pod režisérskou taktovkou Nicholasa Roega. Je zaujímavé, že na stvárnenie tejto úlohy si vybral práve Sigourney - v Hollywoode je predsa mnoho starnúcich sexbomb, ktoré by sa na túto rolu hodili o niečo viac ako hrdinka z Votrelca. Za všetky stačí spomenúť Sharon Stone. Zdá sa však, že s pribúdajúcim vekom záleží menej na kráse a viac na talente.

Sigourney Weaver nedávno zažiarila vo svetovom trháku Jamesa Camerona Avatar, o ktorom si viac môžete prečítať tu. Na svoj vek vyzerá stále skvele - a to napriek jej negatívnemu postoju k plastickým operáciám či botoxu. “Prečo by niekto mal najať 55-ročnú herečku, ktorá vyzerá na 35, keď môže najať takú, čo má 35 naozaj? Keď máte 55 rokov a nevadí vám to, dostanete úlohu. Moje roly sú čím ďalej tým zaujímavejšie,” prezradila spokojná Sigourney.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu