Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sigourney Weaver: V šesťdesiatke krásna aj bez plastiky!

Sigourney Weaver Zobraziť galériu (15)
Sigourney Weaver

LOS ANGELES - Zázrak prírody! Tak môžeme dvomi slovami opísať výzor Sigourney Weaver (60). Kto by uveril, že hviezda filmového plátna má na svojom chrbte už šesť krížikov? Až na pár vrások vyzerá bezchybne!

Aké je jej tajomstvo? Sigourney Weaver doslova zreje ako víno! Nikdy nebola považovaná za typickú krásavicu – jej črty sú skôr zaujímavé ako bezchybne krásne. Vlastná matka jej na otázku, či je krásna odpovedala: “Nie, moja milá. Si celkom obyčajná.” Tomu sa povie úprimnosť!

Aj jej najprísnejší kritici však musia uznať, že so starnutím sa pasuje naozaj statočne! V okolí očí či na čele síce má zopár vrások, tie však neraz “skrášľujú” aj oveľa mladšie ženy. Hviezda filmov Votrelec či Avatar sa pritom údajne nepodrobila žiadnej plastickej operácii, ani si nedala aplikovať botox. Zdá sa, že jej tajomstvo sa skrýva v pozitívnom zmýšľaní: “Páči sa mi starnúť. Podľa mňa nie je nič inšpiratívnejšie ako vidieť sedemdesiatničky, ktoré sú ešte vždy aktívne a plné života. Nikdy nevnímam vek ľudí vpísaný v ich tvárach. Pozerám sa na osobnosť ako na celok.”


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu