Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Podväzky v zrelom veku? Dráždivej Ume Thurman poriadne narástol sexepíl!

Uma Thurman Zobraziť galériu (9)
Uma Thurman

LOS ANGELES - Hollywoodska sexica Sharon Stone (51) sa možno už čoskoro bude musieť so svojím udržiavaným zovňajškom pobrať do dôchodku. Medzi kolegyňami jej totiž pribudla seriózna konkurencia - takisto blonďavá, dlhonohá, s božskými krivkami a neuveriteľne sexi. Skrátka, Uma Thurman (39)!

Ako bývalá modelka, ktorá však strávila roky pred kamerou, sa Uma tesne pred štyridsiatkou rozhodla všetkým ukázať, že ešte zďaleka nepatrí do starého železa. V odvážnom fotení pre magazín W zo seba urobila pravú bohyňu sexepílu a vôbec sa kvôli tomu nepotrebovala vyzliecť. Sharon Stone, ktorá po päťdesiatke pred objektívom pre istotu ukazuje aj prsia, má preto skutočný dôvod zelenieť závisťou.

Blonďavá kráska, známa napríklad z Tarantinovho kultového filmu Pulp Fiction, si pri pózovaní vystačila so svojimi dlhými nohami. Na tie si navliekla dráždivé čierne podväzky a sandále na vysokej platforme. S peroxidovými vlasmi v štýle Marilyn Monroe a s huňatou zelenou štólou si ľahla na hnedú koženú pohovku s výrazom tragickej hviezdy. Celkový výsledok však medzi tragické zaradiť naozaj nemožno. Zábery dopadli na výbornú a viacerým kritikom vyrazili dych. Samozrejme, v pozitívnom zmysle.

Samotná herečka tvrdí, že s pribúdajúcimi rokmi jej telo nenadobúda len nový rozmer krásy, ale zároveň sa stáva vnímavejším. Uma neberie každú ponuku, ktorá jej príde pod ruky, ale nad všetkým tuho premýšľa. V súčasnosti sa venuje predstaveniu nového filmu Motherhood, ktorý bol natočený s mimoriadne skromným rozpočtom - 5 miliónov dolárov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu