Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sharon Stone v bikinách: Na svoj vek vyzerá supersexi - aj bez retuše!

Sharon Stone Zobraziť galériu (11)
Sharon Stone

SARDÍNIA - Veková hranica pre krásu jednoducho neexistuje. Svoje vie o tom aj sebavedomá Sharon Stone (51). Zatiaľ čo ženy v jej rokoch sa už pomaly odoberajú na dôchodok, ona bez ostychu ukazuje svetu svoje tvary - stále má totiž čo ukázať!

Tak ako mnoho jej kolegov z brandže, aj hollywoodska hviezda pre dovolenkové chvíle tento rok zvolila Európu. Letnú atmosféru si v týchto dňoch vychutnáva v blízkosti talianskeho ostrova Sardínia, kde využila pohostinnosť tamojšieho klenotníka Giorgia Damianiho. Ten jej totiž veľkoryso zveril do rúk svoju luxusnú jachtu.

Sharon sa počas horúceho dňa predvádzala iba v bielo-červených trojuholníkových bikinách. Hoci jej telo po päťdesiatke už zďaleka nevyzerá tak, ako sa to s odhalenými prsiami pokúsila nanútiť čitateľom magazínu Paris Match, jej krivky sú vo vynikajúcej forme aj bez zásahu grafických programov.

Zdá sa, že hviezda Základného inštinktu je so svojím zovňajškom absolútne spokojná a svoje pózovanie hore bez vo francúzskom magazíne si dokáže kedykoľvek obhájiť: "Existuje vek, kedy by ste mali upustiť od robenia istých vecí, medzi ktoré patrí odhaľovanie vášho tela? Ak je tými fotografiami niekto šokovaný, je to odraz jeho pohľadu na vek."

Možno by však Sharon mala predsa len venovať väčšiu pozornosť starostlivosti o svoju pokožku a s chytaním bronzu to priveľmi nepreháňať. Naposledy sa totiž po dlhšom pobyte na slnku objavila v spoločnosti bez mejkapu ako vráskavá babička. Aspoň, že tentoraz si nezabudla dať dole slnečné okuliare.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu