Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tiger Woods sa vraj lieči zo sexuálnej závislosti

Tiger Woods Zobraziť galériu (6)
Tiger Woods

LOS ANGELES - Svetová golfová jednotka Tiger Woods, ktorý sa teraz snaží urovnať manželstvo otrasené údajnými početnými neverami, sa vraj lieči zo sexuálnej závislosti. Uviedli to americké médiá, informácia však nebola oficiálne potvrdená.

Televízia WJTV s odvolaním na nemocničný personál uviedla, že bol Woods hospitalizovaný na terapeutickej klinike Pine Grove v Hattiesburg. Podľa servera Radaronline.com ide o jedno z popredných centier špecializujúcich sa na liečbu sexuálnych závislostí. Zariadenia na svojej internetovej stránke tvrdia, že pomáha ľuďom s duševnými poruchami a závislosťami.

Tridsaťštyriročný Woods sa už niekoľko týždňov skrýva pred verejnosťou. Dôvodom je sexuálny škandál, ktorý odštartovala jeho podivná novembrová nočná nehoda. V ďalších týždňoch potom na golfistu praskli početné nevery, kvôli ktorým hrozí rozpad jeho manželstva.

Víťaz 14 turnajov kategórie major Woods v decembri oznámil, že až do odvolania nebude hrať golfové turnaje, aby sa pokúsil urovnať svoje manželstvo. S manželkou Elin má dve deti.

Kvôli sexuálnemu škandálu opustili najlepšie zarábajúceho športovca sveta aj niektorí sponzori. Napríklad americká automobilka General Motors oznámila, že mu už nebude zadarmo požičiavať svoje modely. Od svetovej golfovej jedničky sa odvrátili aj spoločnosti AT & T a Accenture, firmy Gillette a Tag Heuer potom oznámili, že obmedzí Woodsové účinkovanie v reklame.

Woods sa teraz snaží vylepšiť svoj Pošramotený obraz. Rozhodol sa napríklad pomôcť ľuďom postihnutým ničivým zemetrasením na Haiti a daroval nadácii založené na ich pomoc tri milióny dolárov.


Viac informácií o Tigerovi Woodsovi nájdete tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu