Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Syn Farrah Fawcett prepadol drogám, hrozí mu 6 rokov

Redmond O'Neal Zobraziť galériu (2)
Redmond O'Neal (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Syn zosnulej americkej herečky Farrah Fawcett je opäť vo väzbe za drogy. Ako informoval internetový portál aceshowbiz.com, mladík, ktorý bol od septembra v liečebni na odvykacej kúre, prepadol drogám počas Vianoc.

Práve v období vianočných sviatkov bol 24-ročný Redmond O'Neal prepustený na 24 hodín, po jeho návrate do kalifornskej liečebne však na ňom jeho ošetrovatelia spozorovali nezvyčajné správanie. Po tom, ako sa potvrdila prítomnosť drog v jeho krvi, ho zadržala polícia. O'Neal mal pôvodne v utorok 5. januára absolvovať krátke pojednávanie, na ktorom mal sudca Michael Tynan zhodnotiť priebeh jeho liečenia. Aktuálne tak opäť čelí odsúdeniu na šesť rokov vo väzení, keďže nedodržal stanovenú podmienku, ktorá mu nariaďovala účasť na ročnom odvykacom programe a k tomu mal trojročnú podmienku.

V januári zadržala polícia mladíka i jeho otca Ryana O'Neala pri prehliadke ich domu v Malibu, kde našli metamfetamín a ampulku s nešpecifikovanou drogou. Na druhý deň dvojicu na kauciu prepustili, no Redmonda v apríli po porušení podmienky uväznili. Nestrávil preto so svojou umierajúcou matkou posledné chvíle. Počas jej pohrebu ho na niekoľko hodín prepustili, potom sa však musel vrátiť a ďalej si odpykávať trest.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu