Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Obrovská radosť Jennifer Aniston: Bude mať dieťa... Vďaka Bradovi!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (10)
Jennifer Aniston

LOS ANGELES - Konečne sa dočkala! Hollywoodskej kráske Jennifer Aniston (40) v týchto dňoch nechýba veľa, aby sa zbláznila od šťastia. O nejaký čas jej domov totiž rozžiari vytúžený potomok, o ktorom jej materinské inštinkty snívajú už dlhšie obdobie. A o tento zázrak sa nepostaral nikto iný ako jej bývalá láska Brad Pitt (45)!

Prekvapujúce informácie o prvom prírastku slobodnej herečky tento týždeň priniesol na svojich stránkach magazín Star. Ten čitateľom na obálke sľubuje podrobnosti o telefonáte, ktorým to celé začalo, či o tajnej dohode medzi Jennifer a jej ex-manželom. Do tretice údajne nechýbajú ani pikošky o tom, ako Brad presvedčil svoju súčasnú partnerku Angelinu, aby s tým súhlasila. Ak ste za týmito odrhovačkami práve začali hľadať sexuálnu aféru, nenamáhajte sa - všetko je totiž úplne inak!

Hviezda sitkomu Priatelia v niekdajšom manželovi nehľadala darcu spermií ale odborníka na adopciu. Podľa nemenovaného zdroja spomínaného časopisu sa Jennifer k tomuto kroku odhodlala počas nedávnej dovolenky v Mexiku. Od toho okamihu už údajne neváhala ani sekundu - okamžite navštívila miestny sirotinec a poprosila o radu Brada, ktorý s Angelinou vychováva až štyri adoptívne ratolesti.

"Brad jej dodal veľkú dávku odvahy, aby adopciu rozbehla. Ubezpečil ju, že to dokáže aj sama a že jediná vec, na ktorej záleží, je mať tú malú osôbku, o ktorú sa bude môcť postarať," píše sa v článku. Ten by bol svojím spôsobom celkom dojemný a vierohodný, keby ho medzitým nevyvrátila Jenniferina hovorkyňa. Tá totiž pre internetovú stránku Gossip Cop potvrdila, že žiadna adopcia sa zatiaľ nekoná. Pravdu však v tomto prípade stopercentne pozná iba samotná herečka - je totiž celkom možné, že osvojenie malej siroty chce urobiť v tichosti a najmä v súkromí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu