Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Zúfalá Susan Boyle: Chcem si nájsť frajera!

Susan Boyle Zobraziť galériu (8)
Susan Boyle

LONDÝN – Samota ju už nebaví! Susan Boyle (48) má slávu, ale muž v jej živote chýba - do vienka síce dostala krásny hlas, jej výzor však za ním dosť zaostáva. Pre túto slávicu preto nie je jednoduché nájsť si partnera. Má táto stará panna ešte šancu na lásku?

Chýba jej poriadny chlap! Výherkyňu súťaže Británia má talent už pocit samoty počas vianočných sviatkov nebaví. Jej srdce zhára v túžbe po pravej láske: „Snívam o pocite istoty, o tom, že jedného dňa nájdem tú pravú osobu a budem pokračovať v rozdávaní šťastia prostredníctvom svojej hudby“, prezradila romantická Susan. „Moja rada pre tých, ktorí sa odvážia snívať je, aby sa nevzdali. Ak sa to podarilo mne, môže sa to podariť každému,“ pokračuje na margo svojej úspešnej speváckej kariéry. Tak ako neprestala snívať o speve, tak naďalej sníva i o nájdení pravej lásky. A nie je jediná. Jedna z televíznych staníc jej v hľadaní chcela pomôcť a dokonca jej chcela dohodnúť rande! Speváčka však túto ponuku neprijala – a možno sa tak pripravila o možnosť nájsť si ideálneho partnera.

Oproti minulosti má však v ruke aspoň jednu devízu – a tou je jej úspech a peniaze, ktoré sú s ním spojené. Svojou tvárou či postavou totiž v dobrom slova zmysle zaujme len málokoho. Ak však platí porekadlo „láska je slepá“, Susan má ešte stále šancu!

Zdroj: Topky.sk, Showbizspy.com

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu