Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Martina Šindlerová: Akí muži sa mi páčia?

Martina Šindlerová Zobraziť galériu (15)
Martina Šindlerová

BRATISLAVA – Má iba 16, ale muži jej už kľačia pri nohách! Sympatická finalistka hudobnej šou Slovensko hľadá SuperStar Martina Šindlerová dostáva denne prostredníctvom mobilného telefónu ponuky na sobáš, luxusný život a finančné zabezpečenie. Ona však túži po vyzretom mužovi, ktorý ju zahrnie láskou a dostatočne ochráni. A preto je stále bez partnera! Kto má šancu zbaliť sexi finalistku populárnej súťaže?

"Niektorí muži si myslia, že keď majú peniaze či moc, padnem z nich na zadok. To však nie je kritérium, podľa ktorého si vyberám partnera," prízvukuje Šindlerová. A ako pokračuje ďalej, oveľa dôležitejší než výzor je pre ňu charakter. "Niežeby mi na vzhľade nezáležalo. V prvom rade ma však musí dotyčný muž zaujať svojím charakterom," vysvetľuje Novému Času nádejná superstar.

Aké vlastnosti by mal teda vlastniť chlap, ktorý by chcel pozvať finalistku hudobnej súťaže na rande? "Nechcem, aby to vyznelo ako klišé, ale mal by čo najskôr zabudnúť na moju nálepku - finalistka SuperStar. Ak to dokáže, je sám sebou a zároveň ma berie takú, aká som, moje sympatie má zaručené," hovorí s úsmevom Martina.

Tmavovlasá speváčka už má síce za sebou pár randení, no vážnejší vzťah ešte nikdy neprežívala. Je vôbec pripravená na vzťah? "Vedela by som si predstaviť v súčasnosti po svojom boku muža. Obzvlášť v tomto období, keď potrebujem oporu. Žiadneho však nehľadám. Nechávam to na osud, ten nech nám skríži cesty..."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu