Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Šindlerovci o Martine: Výrečná, tvrdohlavá a ešte raz tvrdohlavá

Martina Šindlerová Zobraziť galériu (20)
Martina Šindlerová

BRATISLAVA - Veštia jej veľký úspech. Porota ju zahŕňa oceneniami, pri ktorých rodiaca sa hviezda od dojatia roní slzy. Martina Šindlerová (16), najmladšia finalistka televíznej šou Superstar. Žne prívlastky ako ľadová princezná, sexistar, božská Martina. Čo na to hovoria jej rodičia? A čo v našom seriáli odkazujú svojej obletovanej dcére?

Sotva sa Martina narodila, Šindlerovcom bolo jasné, že ich dcérka raz bude veľkou speváčkou. Prisúdila jej to krstná mama. "Bola u nás na návšteve. Keď počula, ako silno Martinka plače, stala si nad ňu a ako dávna sudička jej vyveštila, že raz z nej bude speváčka," uškŕňa sa otec Milan Šindler. Po narodení hlučného dievčatka sa však s manželkou dosť nadreli. "Keď ma žena poslala kočíkovať po sídlisku, vedel som, že Martinka nezaspí. Jedine ak som jej spieval ľudovky. Tak som spieval," spomína muž, ktorý Martinu sprevádza v súťaži takmer na každom kroku.

Mladá speváčka vraj bola všetečnica. "Púšťala sa do akejkoľvek témy. Napríklad sa pýtala, ako funguje vláda a parlament. Hoci netušila, o čom sa niekedy dospeláci rozprávali, vždy im mala čo povedať," smejú sa rodičia.

S tvrdohlavou dcérkou to nebolo jednoduché. Keď išli okolo žobráka, dovtedy nariekala, kým mu nedali aspoň dvadsaťkorunáčku, na ulici každého okoloidúceho pozývala k nim domov, v škole chcela mať posledné slovo ona. "Komentovala všetko. Terorizovala učiteľov neustálymi otázkami. Mnoho ráz si s ňou nevedeli poradiť," rozpráva Martinina atraktívna mama Marta, obchodná referentka vo firme s druhotnými surovinami. Otec Milan je šéfom obchodu v elektrohutníckej firme. Okrem Martiny majú ešte gymnazistku Mariannu (15) a školáka Marka (13). Aj tí si podľa rodičov užili so sestrou, ktorá chcela vždy hrať prvé husle.

Sexifinalistku, ktorá už spievala s rôznymi kapelami, do Superstar prihlásili rodičia. "Martina sa nahnevala. Pri najbližšej príležitosti sa prihlásila ešte raz. Sama," pokrčí plecami Milan Šindler, ktorý však svoju samostatnú a zanovitú dcéru pre istotu v súťaži dobre stráži. Hoci, ako hovorí, doteraz dôvod na obavy nemal: "Chlapci sa jej asi boja. Je výrečná a mnohokrát nevie, kedy má prestať."

Obaja rodičia dcére v súťaži držia palce. "Je mladá, a tak má náskok pred ostatnými. Dúfame, že to dotiahne ďaleko," nezaváhajú Šindlerovci.

Martina, podľa rodičov už iba v tomto by si sa mala zlepšiť: "Viac by sa mohla venovať domácim prácam. Žehliť, prať, umývať riad. Bude to raz potrebovať, keď sa bude starať o svoje deti."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu