Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Finalisti SuperStar v úlohe jazdcov F1

Na stupne víťazov sa postavili všetci štyria finalisti aj s moderátorom Brunom. Zobraziť galériu (2)
Na stupne víťazov sa postavili všetci štyria finalisti aj s moderátorom Brunom.

IVANKA PRI DUNAJI - Prvá slovenská SuperStar okrem slávy a možnosti nahrať vlastné CD, získa aj výhru v podobe osobného automobilu, a preto sa finalisti súťaže rozhodli otestovať svoje jazdecké schopnosti.

Štyria mladí speváci vo štvrtok večer nasadli do miniatúrnych autíčok v motokárovej hale v Ivanke pri Dunaji a dupli na plyn. Aspoň poniektorí... Najväčší problém s identifikáciou plynového pedála a brzdy mala Katka Koščová (23), ktorá ešte nikdy nešoférovala. Vo finiši zazmätkovala aj 16-ročná Martina Šindlerová.

Po dojazde do cieľa to veselo napálila do motokáry Tomáša Bezdedu (19). Našťastie, miláčik slovenských dievčat v nej už nesedel... Práve on si v dramatických pretekoch počínal najlepšie, aj napriek jeho výhradám, že pre svoju hmotnosť nemá šancu jazdiť tak rýchlo, ako napríklad šťúpla Zdenka Predná (20).

Temperamentná bruneta sa predviedla ako najväčšia divoška okruhu. Bláznenie v motokárach sa paradoxne najviac páčilo spočiatku nesmelej Katke, ktorá sa od svojho vozidla nevedela odtrhnúť ešte dlho po "odpískaní" konca pretekov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu